«Τα έχω ξεχάσει όλα...» - Ο Χρήστος Νικολόπουλος "άνοιξε τα χαρτιά του" για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Τι αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τα έχω ξεχάσει όλα...» - Ο Χρήστος Νικολόπουλος

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε σήμερα Παρακευή 17/11, ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ο γνωστός συνθέτης, μίλησε, στην Νανσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία, τη σχέση αλλά και την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Όλα όσα είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ειδικότερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλετε τώρα να το συζητήσουμε; Πέρασαν 25 χρόνια...Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει αν και εγώ δεν τον πείραξα. Αυτός με πείραξε αλλά τον έχω συγχωρήσει και τα έχω ξεχάσει όλα. Δεν άργησα πάρα πολύ να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνάω γρήγορα» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Έχω δεχτεί πολλές μαχαιριές» - Η αποκάλυψη του μουσικοσυνθέτη για περιστατικό του παρελθόντος

«Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με κάποιους θαυμαστές του, πολλά. Άμα δείτε στα social media, ανεβάζω κάτι και μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε ορισμένους όχι» πρόσθεσε.

«Στο τέλος μιλήσαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Φυσικά και μου κόστισε όλο αυτό, αν και σε δουλειές καθόλου. Αντιθέτως με ωφέλησε γιατί υπήρχαν αυτοί οι φανατικοί του Καζαντζίδη, που με μίσησαν εκείνο τον καιρό, υπήρχαν όμως και άλλοι που κατάλαβαν ότι είχα δίκιο. Αυτοί μού έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους. Όχι όλοι..»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η παλαιότερη εξομολόγηση του για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 22/2 ο Χρήστος Νικολόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση σταθμό στη ζωή του, αυτή με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο ταλαντούχος συνθέτης, είναι μια τόσο ευγενής παρουσία και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκπομπές που τον έχουμε δει κατά καιρούς. Το έργο του στην ελληνική δισκογραφία είναι μεγάλο, καθώς μετράει χρόνια καριέρας. Μέσα σε όλη αυτήν την καταξίωση λοιπόν, ο Νικολόπουλος είχε την τύχη να γνωρίσει τον Καζαντζίδη και να διατηρεί μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εκτίμησης.

Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε στην περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Αμερική και η επικοινωνία τους ήταν με γράμματα. Τα όσα του εκμυστηρευόταν είναι συγκλονιστικά.

«Ο Στέλιος μου έγραφε γράμματα (όταν ήταν στην Αμερική, έχω δεκατρία γράμματά του. Μου έγραφε πολύ συγκλονιστικά πράγματα κι επειδή τον αγαπούσα τόσο, έκλαιγα πολύ με κάποια γράμματά του. Μόνο μαζί μου είχε αλληλογραφία» είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Μου τηλεφώνησε κι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μου τηλεφώνησε ένας κοινός μας φίλος, που είχε την εταιρία που τραγουδούσε ο Καζαντζίδης. Την ώρα που πήγαμε να μιλήσουμε, τον έπιασαν λυγμοί και… εντάξει δεν έχει σημασία» συμπλήρωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.