«Αν δεν ήμουν καλά, νομίζω δε θα...» - Η αποκάλυψη του  Ανδρέα Γεωργίου για την προσωπική του ζωή

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τη σειρά "Η Γη της Ελιάς", (δείτε εδώ spoiler), την προσωπική του ζωή αλλά και για το πως διαχειρίζεται την δημοσιότητα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Παρασκευής 17/11.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να με ρωτάνε ό,τι θέλουν, δεν έχω πάει ποτέ σε εκπομπή να πω μη με ρωτήσετε γι’ αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δε θες να απαντήσεις, δε θα απαντήσεις. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί» ανέφερε ο Ανδρέας Γεωργίου σχετικά με την πορσωπική του ζωή.

«Υπήρχαν άνθρωποι που έβλεπα στα μάτια τους ότι δε με πίστευαν αλλά ποτέ δεν είπα "α, δε με πιστεύει, θα σου αποδείξω εγώ’" γιατί το καταλαβαίνω. Ένας πιτσιρικάς ήμουν όταν ξεκίνησα και μπορεί να έκανα και δυο τρεις μ@λ@@ς. Είναι λογικό αλλά είναι και ένα κίνητρο, λες "θα τα καταφέρω", αλλά όχι με κακία. Αντιθέτως χαίρομαι που δουλεύω με ανθρώπους που με αμφισβήτησαν στο παρελθόν και σήμερα έρχονται και κάνουμε μαζί δουλειά. Και ηθοποιοί και συνεργάτες πίσω από τις κάμερες», συμπλήρωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να λένε "ε, ναι ο Γεωργίου καθημερινό κάνει", αλλά δεν μένω στις ταμπέλες. Εμένα με ενδιαφέρει που καθημερινά δουλεύω, κάνω κάτι που αγαπώ, κάτι πολύ δημιουργικό, έρχομαι σε επαφή με τόσους ανθρώπους κάθε μέρα και μοιραζόμαστε αυτήν την εμπειρία και είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευγνώμων και χαρούμενος...» είπε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Γεωργίου.

Δείτε εδώ τι είπε: