Γη της Ελιάς: «Η Αρετή παίρνει σβάρνα όλη την Αρεόπολη! Πάει στο σπίτι του Ισίδωρου και...» - Spoiler μεγατόνων από τον Ανδρέα Γεωργίου για τα επόμενα επεισόδια

Θα γίνει μεγάλος χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Η Αρετή παίρνει σβάρνα όλη την Αρεόπολη! Πάει στο σπίτι του Ισίδωρου και...» - Spoiler μεγατόνων από τον Ανδρέα Γεωργίου για τα επόμενα επεισόδια

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε την Παρασκευή 17/11 ως καλεσμένος στο πλατό του MEGA και συγκεκριμένα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Μίλησε με την παρουσιάστρια αναλυτικά για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του, αναφερόμενος στο νέο του τηλεοπτικό project που φέρει τον τίτλο Famagusta (δείτε εδώ την υπόθεση και την ιστορία πίσω από τον τίτλο).

Προχώρησε, όμως, και σε πολλές και "δυνατές" αποκαλύψεις σχετικά με τον τρίτο κύκλο της σειράς "Η Γη της Ελιάς", ο οποίος είναι πολύ έντονος, αφού το παρελθόν των πρωταγωνιστών τους κυνηγά, την ώρα που νέα πρόσωπα εισβάλλουν.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους, τον Στάθη και την Ιουλία δηλαδή, όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα. Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί. Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με την Πηνελόπη, το γαϊδούρι του Λυκούργου, δηλαδή είμαι εκεί, ακούω πολλά προβλήματα κάθε μέρα και μασάω το κουτόχορτο. Έχω κάνει training με τον εαυτό μου και καθημερινά, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, θέλω να απέχω από αυτό, δηλαδή σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση, πάμε παρακάτω, δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα».

Δείτε επίσης: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη» - Οριστικό τέλος για την Χάιδω και τον Λυκούργο;

Και με αφορμή το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκε η εισβολή του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά, δήλωσε: «Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το guest που θα κάνει ο Απόστολος, και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς και επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match, και οπτικά, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο. Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο».

Και κατέληξε για το συγκεκριμένο σίριαλ: «Η Αρετή λίγο παίρνει σβάρνα όλη την Αρεόπολη. Μπουκάρει στο καφενείο, στην ταβέρνα, τους λέει ότι Στάθης έχει παιδί με την Ιουλία και πάει και στο σπίτι του Ισίδωρου και το λέει, οπότε μαθαίνει ο Ισίδωρος για το παιδί αυτό και την Ιουλία από την Αρετή».

Σε άλλο σημείο ανέφερε για την προσωπική του ζωή: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να με ρωτάνε ό,τι θέλουν, δεν έχω πάει ποτέ σε εκπομπή να πω μη με ρωτήσετε για αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δε θες να απαντήσεις, δε θα απαντήσεις. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό».

Και για το Famagusta εξήγησε: «Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι μια σειρά που είναι πολύ φροντισμένη και από άποψη περιεχομένου, γιατί είναι μια σειρά που αφορά την Κύπρο και την κατάσταση με την εισβολή της Τουρκίας το 1974. Δε θα εστιάσουμε σε πολιτικά θέματα, κυρίως στον ανθρώπινο πόνο και όλο τον απόηχο που είχε ο πόλεμος αυτός στην Κύπρο.

Θα δούμε πάρα πολύ δυνατές στιγμές, θα δούμε αφηγήσεις ανθρώπων, γιατί θα έχω ηθοποιούς που θα υποδυθούν γνωστούς ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά κατά την περίοδο του ’74, θα δούμε σκηνές του ’74 που είναι δυνατές. Πολλές φορές φύγαμε από το γύρισμα πολύ χάλια ψυχολογικά. Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση, είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί που έρχονται στα γυρίσματα. Έχουμε κάνει γύρισμα με 250 άτομα και ήταν λες και ζούσα αυτήν την στιγμή. Οι Κύπριοι το έχουμε πολύ μέσα στο DNA μας αυτό το θέμα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το βίωσαν στα γυρίσματα οι άνθρωποι.

Εγώ μπορεί να μην το έζησα, αλλά έχουμε στα αυτιά μας όλοι διηγήσεις των δικών μας ανθρώπων που ήταν λίγα χρόνια πριν. Είναι μια σειρά που αγαπώ πάρα πολύ μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάποιες ιστορίες».

Αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει και το πρώτο τρέιλερ της σειράς στον αέρα.