Γη της Ελιάς: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη» - Οριστικό τέλος για την Χάιδω και τον Λυκούργο;

Εμφανίζεται με νέα συνοδό μπροστά σε όλη τη Μάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη» - Οριστικό τέλος για την Χάιδω και τον Λυκούργο;

Η σχέση της Χάιδως και του Λυκούργου περνά κρίση στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, κι αυτό γιατί ο δικηγόρος έμαθε για την δολοφονία της καλής του. Την στήριξε και έμεινε δίπλα της, όμως της ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που η Χάιδω δεν μπορεί να ξεπεράσει και σίγουρα δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Μία νέα εισβολή στη σειρά, παρόλα αυτά, θα ταράξει ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Στη Μάνη, λοιπόν, θα φτάσει η Λουκία, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν καπετάνιο, αλλά στη πορεία χώρισε και πλέον είναι μόνη στη ζωή. Η γυναίκα αυτή είναι παλιά γνώριμη του Λυκούργου. Θα τον επισκεφθεί στο γραφείο του και χωρίς να χάσει χρόνο, θα αρχίσει να τον φλερτάρει. Δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα για να του δείξει πόσο θέλει να κάνει σχέση μαζί του.

Οριστικό τέλος για τον Λυκούργο και τη Χάιδω στη Γη της Ελιάς;

Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24, λοιπόν, θα κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν τον γάμο του Χρήστου και της Αφροδίτης. Μόλις η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό γίνεται έξαλλη: «Δεν το πιστεύω. Τι θέλει τώρα αυτή; Έμαθε ότι χωρίσαμε με τον Λυκούργο και ήρθε να τον γραπώσει;», μονολογεί.

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω, η οποία είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη και την έφερε για να την καμαρώσουμε. Θα σκάσω, αλήθεια. Μου έχει ανέβει η πίεση. Έτσι μου ’ρχεται...», λέει και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν: «Χάιδω, σε παρακαλώ ηρέμησε. Το ότι είναι δίπλα του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λυκούργος είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ», την παρηγορεί η Μαργαρίτα.

Τι θα συμβεί στην πορεία μεταξύ τους; Θα μάθουμε πολύ σύντομα στα επόμενα επεισόδια! Προς το παρόν δείτε εδώ τις εξελίξεις του αποψινού (16/11) επεισοδίου.

Έγκυος η Ιουλία

Το αποκλειστικό spoil του Youweekly.gr για την επιτυχημένη σειρά Η Γη τη ελιάς, επιβεβαίωσε το ίδιο το MEGA, και πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας το πρωί της Τετάρτης 15/11 στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο καταιγιστικό γεγονός που είναι η εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Μετά την επανασύνδεση με τον Στάθη θα μείνει έγκυος και θα το ανακοινώσει στον αγαπημένο της, αφού θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Από την άλλη, υποψίες πως είναι έγκυος έχει η Άννα, με τον Πότη να λάμπει από χαρά, ωστόσο η γυναίκα του θα τον ενημερώσει πως δεν είναι έτοιμη και δεν θέλει να προχωρήσουν με αυτή την εγκυμοσύνη.

Και ο Μάνος είναι έτοιμος ξανά για να προσπαθήσει να γίνει πατέρας και θα το δηλώσει ανοιχτά στην Μαρίνα, η οποία δεν θέλει και παίρνει αντισυλληπτικά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Προσοχή δεν τον θέλω νεκρό!» - Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στον Ορέστη!