«Πού να το φανταζόμουν ότι...» - Η "γλυκιά" ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Άλσος Περιστερίου

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: danai_barka
Instagram: danai_barka

Μια "γλυκιά" ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram την Παρασκευή 17/11, προκειμένου να μοιραστεί τις σκέψεις και τις αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία. Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε τη γειτονιά όπου μεγάλωσε στο Περιστέρι.

Στο κείμενο που ανήρτησε μαζί με φωτογραφίες της από το Άλσος Περιστερίου, η Δανάη Μπάρκα, "ξετύλιξε" τις αναμνήσεις της και μας διηγήθηκε ανέμελες στιγμές από τα παλιά...

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Οι πρώτες βόλτες μου, οι πρώτες προσπάθειες για ποδηλατάδα,οι "κοπάνες" μου απ το σχολείο με τον παππού μου,παιδικά πάρτυ,φυσικός χυμός στο καφέ με τον μπαμπά μου κρυφτό με τους συμμαθητές μου,παιδική χαρά με την γιαγιά και την οικογένεια μου,περίπατος με τα πρώτα φλερτ μου, τάισμα των παγονιών πριν χρόνια,και τα πρώτα μου ράμματα στα γόνατα μετά από παιχνιδι.

Τα μέρη που μεγαλώσαμε είναι οι ρίζες μας και όλα αυτά φέρουμε πάντα μέσα μας.
Ίσως αν δεν είχα μεγαλώσει έτσι,ανάμεσα σε αληθινούς,χαμογελαστούς,
αυθεντικούς ανθρώπους να ήμουν εντελώς άλλη..να έβλεπα εντελώς αλλιώς τα πράγματα,να σκεφτόμουν αλλιώς .
Για κάποιους το Περιστέρι είναι απλά μια γειτονιά της Αθήνας…για μένα το Περιστέρι είναι οι πιο ωραίες αναμνησεις μου,είναι οι ωραιοι άνθρωποι,οι αγκαλιές,η γνησιότητα και οι παρέες.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming!»

Πού να το φανταζόμουν ότι πλέον στο Άλσος Περιστερίου θα κάνω συνεντεύξεις για την εκπομπή και θα με υποδέχονται οι υπέροχοι άνθρωποι που εργάζονται εκεί ως "παρουσιάστρια" ενώ είμαι κάθε φορά ένα βήμα πριν βγάλω τα παπούτσια μου και αρχίσω να παίζω στο σιντριβάνι όπως τότε..
Δεν είναι φανταστικό να μεγαλώνεις αλλά να μην ξεχνάς πού και πώς μεγάλωσες;;

Το περιστέρι μου λοιπόν,είναι ο ομορφότερος δήμος του κόσμου για μένα. Ο δήμος που έχει τα πάντα,βρίσκεις ότι ακριβως θές, με ένα συγκλονιστικό άλσος ,με ατελείωτους πεζοδρόμους,πολλά και διαφορετικά μαγαζιά και κυρίως εκπληκτικούς ανθρώπους!
Κι όπως λέω συχνά…μπορείς να βγάλεις το κορίτσι απ το Περιστέρι αλλά όχι το Περιστέρι απ το κορίτσι!

Καλό απόγευμα αγαπημενοι μου!
Ας μην ξεχνάμε ποτέ την βάση μας,τις ρίζες μας,την αρχή μας και τα βιώματα μας»

Δείτε εδώ την ανάρτηση: