Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming!»

Οι νέες δηλώσεις της μετά τον σάλο για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming!»

Τη δική της δήλωση έκανε η Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή (17/11) στην εκπομπή Πάμε Δανάη σχετικά με το κομμάτι του Body shaming και της πρόσφατης απόφασης της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη ''χοντρή'' από το κομμάτι ''Άδωνις''.

Η παρουσιάστρια κατέθεσε τη γνώμη της ήδη από την Πέμπτη (16/11), που είχε γίνει μεγάλη συζήτηση (δείτε εδώ τι είχε πει), καθώς και αυτή τη φορά, που τοποθετήθηκε ξανά ανέφερε, πως μετά από ένα σημείο πηγαίνουμε στην υπερβολή.

Από τη μεριά της μάλιστα η Δανάη Μπάρκα έκανε σαφές, πως θα μπορούσε η ίδια να έχει θιχτεί από το τραγούδι της Πρωτοψάλη - πριν την αλλαγή - ωστόσο αυτό δε συνέβη ποτέ, γιατί αντιλαμβάνεται, ότι δεν είναι αυτή η πρόθεση.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για το body shaming

«Τις λέξεις τις κάνουμε εμείς να έχουν ρατσιστική χροιά. Ένα τώρα τραγούδι με τέτοια μελωδία, που δεν είναι ένα τραγούδι που βρίζει τους ανθρώπους ή λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι. Το λέω εγώ, που θα μπορούσα όντως να ήμουν στην αντίπερα όχθη. Παρ' όλα αυτά, μου φαίνεται υπερβολή και όλο αυτό με το body shaming. Δηλαδή νομίζω, ότι λα θέλουν ένα μέτρο. Το να περιγράφεις έναν άνθρωπο δεν είναι βρισιά, το να πεις όλες οι χοντρές να εξαφανιστούν αυτό είναι διαφορετικό πράγμα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Οι αντιδράσεις κάτω από βίντεο της Μπάρκα που έκανε γυμναστική

Η Δανάη Μπάρκα έχει δεχτεί και πολλά απαράδεκτα σχόλια. Αφορμή είναι το γεγονός πως δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και όχι μόνο, παρά τα παραπανίσια κιλά. Με αυτό τον τρόπο η ίδια, θέλει να δίνει δύναμη στις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα πως τα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να μας κρατάνε πίσω από το να ζούμε όπως εμείς θέλουμε.

Μάλιστα, όταν δέχεται ρατσιστικά σχόλια περί κιλών, απαντάει πάντα με τον πιο σωστό τρόπο, κρατώντας επίπεδο - δείτε εδώ.

Πριν μερικές ώρες στο προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο από την γυμναστική που έκανε με τον προσωπικό της γυμναστή.

«Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ)», έγραψε στην ανάρτηση της, ενώ στο βίντεο εκτός της γυμναστικής που έκανε, έψαχνε και τρόπους να... ξεφύγει.

Πολλοί λοιπόν στα σχόλια την αποθέωσαν, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που μίλησαν αρνητικά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια του MEGA, να σβήνει τα σχόλια.

Όταν κάποιοι κατάλαβαν ότι τα κακεντρεχεί σχόλια διαγράφονται, τους απάντησε «Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε. Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν».