«Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει...» - Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση στο 'Breakfast@star"

Παρακολουθεί Ράδιο Αρβύλα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει...» - Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση στο 'Breakfast@star

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@Star έκανε το πρωί της Παρασκευής 17/11, ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τον ρόλο των παρουσιαστών ενώ αποκάλυψε και τον αν παρακολουθεί το Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ την αντίδραση του για την κόντρα του Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ).

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση

«Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει. Κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει και για να είναι εντάξει με τη ψυχή του. Και στο θέατρο υπάρχουν κατά καιρούς άνθρωποι που μπαίνουν χωρίς να το έχουν σπουδάσει, αν είναι να τους ξεράσει το σύστημα, του ξερνάει» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης» - Η δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με το metoo

«Εγώ έχω κάνει τους «Αμάν», το «Κομφούζιο» και τηλεπαιχνίδια. Δεν θα επιβληθώ και να είμαι σε έναν χώρο που δεν ταιριάζω. Υπάρχουν και παρουσιαστές, που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είναι παρουσιαστές. Κάποιος ηθοποιός μπορείς να κάνει καλύτερα τον παρουσιαστή, από κάποιον που είναι μόνο παρουσιαστής», τόνισε στη συνέχεια ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Με το πρόγραμμα που έχω αυτή τη σεζόν είναι πολύ δύσκολο να δω γενικότερα τηλεόραση, αλλά αν ταιριάζει μπορεί και να δω και Ράδιο Αρβύλα, δεν είμαι και φανατικός» είπε στο Τέλος ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για τους Ράδιο Αρβύλα

«Θα έκανα ξανά σάτιρα, αλλά η εποχή μας είναι προβληματική. Δεν μπορείς να πεις κάτι και να μην προσβληθεί κάποιος. Από σατιρικές εκπομπές έχουν μείνει οι Ράδιο Αρβύλα και ο Νίκος Μουτσινάς. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Και δεν ξέρω και αν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να κάνω ξανά ένα τηλεπαιχνίδι. Οι σειρές που παίζονται έχουν πολύ δράμα. Με φαντάζεσαι να παίζω στο Μαύρο Ρόδο. Θα έκανα το ρόδο το ίδιο», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.