Shopping star: Μαζί με την Καγιά έφυγαν και τα νούμερα - Δυσάρεστες αποφάσεις για την Ηλιάνα στο Star

Κόβεται ή σώζεται; Η βουτιά στα βαθιά και το «σωσίβιο»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Shopping star: Μαζί με την Καγιά έφυγαν και τα νούμερα - Δυσάρεστες αποφάσεις για την Ηλιάνα στο Star

Έφυγε η Βίκυ Καγιά, έφυγαν και τα νούμερα; Τι γίνεται με το «Shopping star» και τα νούμερα τηλεθέασης δεν αλλάζουν, αντιθέτως παίρνουν επανειλημμένα την κάτω βόλτα, ατενίζοντας από μακριά τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος; Κούρασε το format, μια και διανύει την 8η σεζόν, ή η νέα παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά δεν γκελάρει; Τόσα πολλά ερωτήματα και άλλα τόσα, ταλανίζουν τους ανθρώπους της παραγωγής του Star που ψάχνουν επειγόντως λύσεις...

Και εάν ο μεγάλος φόβος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μεταγραφή της αυτή, ήταν από την αρχή, όπως δήλωσε και η ίδια, να μην την συγκρίνουν με την προκάτοχό της Βίκυ Καγιά που άφησε επιτυχημένα το στίγμα της στο συγκεκριμένο προϊόν, τελικά η σύγκριση αποδείχτηκε μοιραία και αναπόφευκτη, με την μέτρια τηλεθέαση στους πίνακες της Nielsen... Το καθημερινό παιχνίδι του Star που είχε άλλοτε ενθουσιάσει το κοινό, φαντάζει σήμερα «άχρωμο», φέρνει συχνά μονοψήφια και θορυβεί το κανάλι που πονοκεφαλιάζει για να βρει λύσεις.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Λάκη Γαβαλά: «Εγώ θέλω να είμαι απεγνωσμένα στην τηλεόραση; Θα πάω να τον...»

Το «σωσίβιο» της Ηλιάνας

Τι θα σώσει το Shopping star μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν; Όλα τα ενδεχόμενα έχουν πέσει στο τραπέζι, ακόμα και η αλλαγή της ώρας. Αν και μέχρι τώρα δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις, μιας και η παραγωγή «σώζεται» από τις χορηγίες της, το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στις παίκτριες, που επιλέγονται μετά από πολύωρα casting. Η αλλαγή ώρας έχει μπει στον “πάγο”, αλλά, εάν τα νούμερα δεν πάρουν την ανιούσα μέχρι τέλος της χρονιάς, ενδέχεται ακόμα και αυτή η σκέψη να ενεργοποιηθεί για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Από την στιγμή που στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόδας, το concept είναι πολύ συγκεκριμένο και εκτός από την παρουσιάστρια δεν έχει γίνει καμία άλλη αλλαγή, ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε περιεχόμενο, αυτό είναι το «σωσίβιο» της παρουσιάστριας. Αλλιώς τι άλλο να σκεφτούν; Μήπως η μετά Καγιά εποχή δεν στέφτηκε με τόση επιτυχία όση θα περίμεναν στο κανάλι και οι μόνοι που χάρηκαν για την επιλογή της Ηλιάνας ήταν οι τουιτεράδες; Τελικά εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι οι καριέρες στο εξωτερικό, οι γνώσεις και τα μεγαλεία, δεν φτάνουν, χρειάζεται και το άστρο σου να λάμπει και να γκελάρεις στον κόσμο, και αυτά τα προσόντα σίγουρα τα είχε η Βίκυ Καγιά...