Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Λάκη Γαβαλά: «Εγώ θέλω να είμαι απεγνωσμένα στην τηλεόραση; Θα πάω να τον...»

Η αντίδραση της στα αρνητικά σχόλια που γίνονται προς το πρόσωπό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Λάκη Γαβαλά: «Εγώ θέλω να είμαι απεγνωσμένα στην τηλεόραση; Θα πάω να τον...»

Μια πολύ εντυπωσιακή βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Δευτέρας 6/11 και δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο event. Το μοντέλο - παρουσιάστρια που παρουσιάζει φέτος το Shopping Star (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση το show), απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κύρια ερώτηση που της έκανα, ήταν τα αρνητικά σχόλια που γίνονται κατά καιρούς προς το πρόσωπο της και την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση. Η Μέγκι Ντρίο ειδικά, έχει μιλήσει με πολύ αιχμηρά λόγια εναντίον της.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αρχικά ρωτήθηκε λοιπόν για τα αρνητικά σχόλια, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντάει: «Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για εμένα και έχουν να προσφέρουν κάτι με το σχόλιο τους».

Στην συνέχεια, της είπαν πως ο Λάκης Γαβαλάς έχει πει πως θέλει να είναι απεγνωσμένα στην τηλεόραση, με την ίδια να απαντάει: «Εγώ θέλω απεγνωσμένα να είμαι στην τηλεόραση, ενώ ο Λάκης δεν θέλει; Θα πάω να τον κεράσω ένα ποτό να το συζητήσουμε οι δυο μας. Το "ξέσπασμα" στους τίτλους πουλάει. Κάποιοι με βλέπουν στο δρόμο και ντρέπονται να με κοιτάξουν. Έχει τύχει να πάω σε άνθρωπο και να του πω εντάξει δεν πειράζει».

Οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να αναφερθούν και στο μπλοκ που έκανε η Βίκυ Καγιά την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Instagram (δείτε για ποιο λόγο έγινε και τι έχει συμβεί), ρωτώντας της αν και εκείνη κάνει μπλοκ. «Να κάνω μπλοκ στο Instagram; Τι είμαι; 5 χρονών;», είπε γελώντας.

Σχετικά με τα Madwalk που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο Tae kwon do: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στα madwalk. Είναι νωρίς, δεν το έχω σκεφτεί» απάντησε.