«Δεν είναι σοβαρό όλο αυτό που συνέβη...» - Το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά

«Πώς τα καταφέραμε και έχει δημιουργηθεί αυτός ο μύθος της σχέσης αυτής...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Για τον δεύτερο κύκλο του First Dates, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά μίλησε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το πρωί της Παρασκευής 17/11, στην κάμερα κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού.

Το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά

«Τα γυρίσματα για το First Dates δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το ετοιμάζουμε. Θα δείτε σιγουρα αλλαγές, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου, θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα» ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα πήγαινε ως guest στο Shopping Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Αν η Ηλιάνα μου ζητήσει να πάω ως guest στην εκπομπή της, εννοείται πως θα πάω. Είχα περάσει τέλεια και με την Βίκυ, όποτε θα πήγαινα και με την Ηλιάνα».

Δείτε επίσης: Κοινή βραδινή έξοδος για Μαζαρί και Καγιά μετά το block στο Ιnstagram - Η μία πιο αποκαλυπτική από την άλλη στον ίδιο χώρο

«Δεν κάνει κακό σε κανέναν, την αντιλαμβάνομαι, την καταλαβαίνω, εγώ σαν άνθρωπος δεν συγκρίνω ποτέ γυναίκες» σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχετικά με τη σύγκριση που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πώς τα καταφέραμε και έχει δημιουργηθεί αυτός ο μύθος της σχέσης αυτής, δεν μπορώ να καταλάβω. Ήμασταν πρώην συνεργάτες, αν την δω θα μιλήσουμε, δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι σοβαρό όλο αυτό που συνέβη. Το Instagram είναι ένα εργαλείο δουλειάς, δεν πρέπει να παίρνουμε της μετρητής αυτά που βλέπουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Η αντίδραση της σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό, η Βίκυ το ξεκίνησε που είπε μία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Έπαθα σοκ. Ήμουν χαμένη κάπου στην Ασία. Και από τότε ξαφνικά καλούμαι να απαντάω. Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα, εγώ δεν έχω πάθει κάτι. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω με έκανε block. Δεν τρέχει τίποτα, δεν παρεξηγήθηκα», δήλωσε έπειτα.