Εύα Καϊλή & Φραντσέσκο Τζιόρτζι: Βαφτίζουν την μονάκριβη κόρη τους μετά την ονοματοδοσία της - Ποιοι θα είναι οι νονοί της

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Εύα Καϊλή τον περασμένο Μάιο βγήκε από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους και αμέσως επέστρεψε στην αγκαλιά της κόρης της. Μπορεί με τον σύζυγό της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, να μην είναι πλέον μαζί, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το σύμφωνο συμβίωσης) - χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους - αλλά το παιδί τους παραμένει η μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Περίμενε πως και πως να την κρατήσει ξανά στα χέρια της και να περάσει χρόνο μαζί της, ενώ όσο καιρό παρέμενε κλεισμένη στις φυλακές, η σκέψη της ήταν μόνιμα σε εκείνη.

«Με συγκίνησε πραγματικά όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της», είχε αναφέρει ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά την αποφυλάκισή της.

Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Πλέον, λοιπόν, αφού οι μήνες πέρασαν, μητέρα και κόρη φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ζωή και ρουτίνα, αφήνοντας πίσω όλα όσα συνέβησαν, απολαμβάνοντας τον χρόνο τους μαζί. Μάλιστα, μέσα σε αυτό το διάστημα οι γονείς του 2 ετών κοριτσιού αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ονοματοδοσία της, σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη και το περιοδικό Secret.

Αποφάσισαν να την ονομάσουν Αριάδνη, καθώς ακούγεται όμορφα και στα ελληνικά και στα ιταλικά, διότι ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Ιταλία, ενώ σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η βάφτισή της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή έχει προγραμματιστεί για το Πάσχα, µε τέσσερις νονούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, όμως το μέρος δεν έχει βρεθεί ακόμα, καθώς θα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρή απέκτησε και το διαβατήριό της!

Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Η Ευρωβουλευτής, Εύα Καΐλή, που πριν από λίγους μήνες κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και παρέμεινε για καιρό σε φυλακές των Βρυξελλών (δείτε εδώ φωτογραφίες, οι φυλακές ήταν σαν κάστρο), επέστρεψε στα έδρανα του Κοινοβουλίου με ενθουσιασμό και κάθισε ξανά στη θέση της παρά το σκάνδαλο της QatarGate.

Η Εύα Καΐλή, επίσης συναντήθηκε και με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη και οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καιλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου.Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και...

Posted by Alexia Tasouli on Tuesday, September 12, 2023

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πελάτισσά του, Εύα Καϊλή.