«Του είπα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού για την αμοιβή της από την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Του είπα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού για την αμοιβή της από την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 18/11, και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της και το βαρύ της πρόγραμμα, καθώς αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε παράσταση, η οποία κάνει περιοδεία, ενώ έκανε και γυρίσματα για την χριστουγεννιάτικη ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Μιλώντας για την ταινία, όμως, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την συζήτηση που έκανε με τον σύντροφό της σχετικά με την αμοιβή της. Μάλιστα, εξήγησε πως όσο δουλεύουν μαζί δεν είναι όλα ρόδινα και πολλές φορές διαφωνούν, αλλά αυτό είναι και το φυσιολογικό.

Η αποκάλυψη της Γερονικολού για την αμοιβή της από την ταινία του Τσιμιτσέλη

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα, αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα "ό,τι θες εσύ". Έτσι απλά. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι. Εγώ έτσι κι αλλιώς θέλω να τον βοηθήσω», είπε αρχικά.

Η ταινία ονομάζεται "Κουραμπιέδες από χιόνι" και η ηθοποιός εξήγησε τι αφορά και το παρασκήνιο αυτής: «Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή πτυχή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και όταν με ρωτάνε τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, δασκάλα είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.

Γυρίστηκε εξολοκλήρου στα Ζαγοροχώρια. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία, τον χειμώνα και την άνοιξη. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πάρα πολλά πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων».

Δείτε επίσης: Πελώριο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι των Γερονικολού & Τσιμιτσέλη - Το στόλισε η ηθοποιός με κατακόκκινες μπάλες δίπλα στο τζάκι

Η σπάνια κοινή έξοδος για τον Γιάννη με την Κατερίνα και την κόρη του, Εύα

Το μεσημέρι της Kυριακής (5/11) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να πάρουν την κόρη του ηθοποιού, Εύα και να πάνε όλοι μαζί στον Ελληνικό Κόσμο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Οι Άθλιοι".

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι, χαμογελαστό και αγκαλιασμένο. Στη συνέχεια, οι δύο τους παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (6/11).

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε! Βαρέθηκε να...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τη σχέση τους

«Ναι έφερα την μικρή μαζί μου. Μου αρέσει όταν την έχω να κάνουμε κάποιες εκδρομές, να βλέπουμε παραστάσεις, είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί. Ναι είναι αρκετά ψηλή, εγώ στην ηλικία της ήμουν αρκετά κοντός», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού