Πελώριο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι των Γερονικολού & Τσιμιτσέλη - Το στόλισε η ηθοποιός με κατακόκκινες μπάλες δίπλα στο τζάκι

Πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα στο διαμέρισμά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μπορεί ο καιρός στην Αθήνα να μη θυμίζει σε τίποτα Φθινόπωρο, ωστόσο κοντεύουμε στα μέσα του Νοεμβρίου και έτσι οι φίλοι των Χριστουγέννων δε χάνουν ευκαιρία να αρχίσουν τις ετοιμασίες για την γιορτινή αυτή περίοδο του χρόνου.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Κατερίνα Γερονικολού στόλισε την Κυριακή (13/11) το δέντρο στο σπίτι, που μένει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, το οποίο πραγματικά είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Κατερίνα Γερονικολού

Μέσα από Instagram story, που δημοσιεύτηκε βλέπουμε τόσο το σπίτι του ζευγαριού, όσο την ηθοποιό, που μόνη της έβαζε τις μπάλες στο δέντρο, οι οποίες είχαν όλες την κόκκινη απόχρωση (δείτε εδώ τη βόλτα της Γερονικολού και του Τσιμιτσέλη με την κόρη του).

Η τρυφερή εξομολόγηση της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

«Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτή τη λαχτάρα που έχουν τα παιδιά, που στεναχωριούνται που τελειώνουν τα γυρίσματα και κλαίνε όταν πηγαίνουν σπίτι τους. Θέλω κι εγώ να μου επιτρέπεται να κλαίω όταν κάτι όμορφο τελειώνει. Πολλές φορές μου έρχεται να κλάψω για κάτι πολύ απλό και λέω δεν πρέπει γιατί είμαι μεγάλη», είπε αρχικά για τα τηλεοπτικά της παιδιά στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ την απάντησή της για την απόκτηση ενός δικούς της μωρού).

Και έπειτα δήλωσε για τον χαμό του πατέρα της σε μικρή ηλικία: «Από μικρή χρειάστηκε να πάρω κάποια πράγματα πάνω μου και γενικά πιστεύω ότι το μερίδιο ευθύνης για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας είναι ατομικό. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί εάν δεν είχαν γίνει τα πράγματα αλλιώς, αλλά γενικά το να στέκεσαι στα πόδια σου δεν μπορεί να σου βγει σε κακό».

Και κατέληξε για τον αγαπημένο της: «Ήταν πολύ ωραία στιγμή που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την ταινία, γιατί χαίρομαι να τον βλέπω να εξελίσσεται. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όνειρα, που βλέπει μπροστά, που δεν επαναπαύεται και αυτό με κάνει κι εμένα να θέλω να γίνω καλύτερη και μου αρέσει που χαίρεται με τη χαρά μου, με την εξέλιξή μου. Είναι τόσο απελευθερωτικό να νιώθεις ότι ο άλλος θέλει να πηγαίνεις μπροστά και σου κάνει και ένα απαλό σπρώξιμο, είναι το καλύτερο συστατικό μιας φιλίας και μιας σχέσης».