«Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε για...» - Η Φαίη Σκορδά ''έσπασε'' τη σιωπή της σχετικά με το ραντεβού του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ

Έγινε γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό από την περσινή χρονιά κιόλας, πως θα σταματήσει την τηλεόραση για φέτος , καθώς ήθελε να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και να ξεκουραστεί μετά από την επιτυχία του ΄'Καλό μεσημεράκι''.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο διέρρευσε η είδηση, πως ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ) κάτι που άνοιξε τη συζήτηση σχετικά με το αν ο παρουσιαστής επιστρέψει στα πράγματα.

Η πρώτη απάντηση ήρθε μέσα από τη Φαίη Σκορδά μετά τις δηλώσεις, που έκανε στο Χαμογέλα και Πάλι και προβλήθηκαν το Σάββατο (18/11) με την παρουσιάστρια να είναι μέλος του καναλιού και να γνωρίζει κάποια πράγματα εκ των έσω.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το ραντεβού του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ

«Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε για να πιει καφέ. Έτσι και αλλιώς τα γραφεία των στελεχών δεν είναι στο Γαλάτσι είναι στο Φάληρο, οπότε για καφέ ήρθε», είπε η η Φαίη Σκορδά.

«Πνιγόμουν! Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση»

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε και ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει.

Ξαφνικά ήταν και δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα “ρε φίλε, σου έκατσε, ωραία, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;” Κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, “άδειασε” το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου.

Εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν, που δε μου πέφτει λόγος ακριβώς...Κοκκαλώνεις, μαρμαρώνεις, τους το έλεγα... Εγώ κάπως πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε όμως να μου ενεργοποιηθεί κάτι».», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.