«Δεν ξέρεις ακόμα τι θα γίνει...» - Η όλο νόημα απάντηση του Κωνσταντάρα για την εκπομπή της Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ

Το ξεκαθάρισμά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του I Love Σουκού συνάντησε το Λάμπρο Κωσταντάρα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις, που προβλήθηκαν το Σάββατο 17/11 με τον δημοσιογράφο να μιλάει για τη σχέση του με τον ΣΚΑΪ.

Μεγάλη συζήτηση έγινε γύρω από το όνομα του και τη δεύτερη εκπομπή, που είχαν αναφέρει, ότι περίμενε να παρουσιάσει ο Λάμπρος στον ΣΚΑΪ με τη Βάσω Λασκαράκη να παίρνει κατά κάποιο τρόπο τη θέση του.

Από τη μεριά του Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε, πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, καθώς άλλη εκπομπή θα έκανε εκείνος και άλλη είναι αυτή, που κάνει τώρα η Λασκαράκη (δείτε εδώ τη συνέντευξη του Λάμπρου στην Λασκαράκη).

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωσταντάρα για τη Βάσω Λασκαράκη και τον ΣΚΑΪ

«Κάναμε ένα πολύ ωραίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη, τη γνώρισα όταν ήρθε σπίτι μου, την ευχαριστώ, το χάρηκα. Όλα συμβαίνουν παιδιά στη ζωή, όλα για τους ανθρώπους είναι. Ούτε ο ΣΚΑΙ με άδειασε, ούτε η Βάσω με άδειασε, ούτε κανείς δε με άδειασε και αν απορεί η Σταματίνα για το μέγεθος της καρδιάς μου, ναι έχω πολλή μεγάλη καρδιά.

Όταν εγώ είπα ανθρώπους, που είχα στο νου μου ήταν και η Βάσω, αλλά δεν είναι, ότι πρότεινα εγώ τη Βάσω και ότι η Βάσω μου έφαγε τη θέση. Δεν ξέρεις ακόμα τη θα γίνει...η σεζόν είναι μεγάλη, δύσκολη, εγώ δε νιώθω αδειασμένος από τον ΣΚΑΪ, περνάω πάρα πολύ καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Η Βάσω Λασκαράκη σωστή, γιατί σου λέει "Στεναχώρησα τον Λάμπρο χωρίς να το θέλω γιατί μου έδωσαν την εκπομπή που του είχαν υποσχεθεί;". Δεν νομίζω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα. Είσαι η Βάσω Λασκαράκη, που επί χρόνια σου προτείνουν να κάνεις κάτι τηλεοπτικό. Εννοείται ότι θέλεις να δοκιμαστείς να κάνεις κάτι μόνος σου. Δεν νομίζω ότι μπήκε στη λογική "δεν μου αρέσει ο ένας, δεν μου αρέσει ο άλλος". Επαγγελματίες είμαστε...

Το ότι εγώ μπορεί να θέλω να κάνω μία εκπομπή μόνη μου δεν σημαίνει ότι δεν σε συμπαθώ ή δεν σε εκτιμώ. Το ότι το κανάλι αρχικά πρότεινε τον Λάμπρο και τελικά πήρε τη Βάσω, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι ο Λάμπρος να έχει τόσο μεγάλη καρδιά που να έγιναν όλα αυτά και παρ’ όλα αυτά να κάνει κολλητή παρέα με τη Βάσω και να πηγαίνει και στο σπίτι της. Μη δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που δεν έχουν. Το ότι το κανάλι μπορεί να άδειασε κάποιον με τον οποίο συζητούσε – εν προκειμένω τον Λάμπρο – είναι πρόβλημα του καναλιού και του ίδιου του Λάμπρου».

Τσιμτσιλή Λάμπρος Κωνσταντάρας