«Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές! Περνάω μία...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα

Ο λόγος που δεν είναι το ίδιο ενεργή με παλιά στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Μπόμπα έχει δει τη ζωή της να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό με την πιο σημαντική εξέλιξη να αφορά στη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών, που έφερε στον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Οι κόρες της επιχειρηματία μεγαλώνουν, οι εξελίξεις στη ζωή της τρέχουν και παράλληλα η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι, το οποίο ανακαινίζεται (δείτε εδώ σε τι φάση είναι).

Όσοι ακολουθούν την Χριστίνα Μπόμπα στο instagram θα έχουν παρατηρήσει τελευταία, πως η ίδια δεν είναι καθημερινά ενεργή στα social media ξεκαθαρίζοντας την Παρασκευή (17/11) μέσα από μία ανάρτηση τον πραγματικό λόγο πίσω από αυτό.

H ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τις αλλαγές στη ζωή της

«Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές… αλλά και πολύ δημιουργικές! Περνάω μια μεταβατική περίοδο (σας τα χω ξαναπεί), αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα δουλεύω και ανυπομονώ τόσο να αρχίσω να σας τα δείχνω ένα ένα σιγά σιγά ! Cheers to new beginnings ! Cheers to our dreams coming true! #neverstopgrowing», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη! Χρειάστηκα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Για περίπου ενάμιση μήνα η Χριστίνα Μπόμπα είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκουραστεί.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, οπότε αυτό το κάνω αδιάσπαστα και αφοσιωμένα και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω με δημιουργική διάθεση. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, χρειάστηκα ενάμιση», είπε χαρακτηριστικά.