Ντυμένος στα χακί με αρβυλάκια και μπερέ - Γεμάτος καμάρι ο Γιώργος Πατούλης στην ορκωμοσία του γιου του, Αλέξανδρου

Που θα υπηρετήσει ως φαντάρος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Παρασκευή (17/11) για τον Γιώργο Πατούλη, καθώς ο γιος του, Αλέξανδρος Πατούλης, ορκίστηκε ντυμένος στα χακί στην Κύπρο ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου.

Ο πρώην Περιφερειάρχης και γιατρός βρέθηκε στο πλευρό του γιου του, με τον οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε, κάνοντας στη συνέχεια της ημέρας μία ανάρτηση στο Facebook εκφράζοντας τα συναισθήματα υπερήφανειας, που ένιωσε.

Δεν ξέρουμε αν η μητέρα του Αλέξανδρου και πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην ορκωμοσία του γιου της, καθώς δεν έκανε αντίστοιχα και εκείνη κάποια δημοσίευση, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη με τον γιο του φαντάρο

«Περήφανος και συγκινημένος για τον Αλέξανδρο.
Σήμερα ορκίστηκε Στρατονόμος.
Συνεχίζει τη θητεία του ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.

Οι δηλώσεις για τη σχέση τους

«Ο γιος μου είναι 18 χρονών και είναι φαντάρος. Είναι από τα παιδιά, που θεώρησαν ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εκπαίδευση στην Καρδίτσα, ο στόχος του είναι να πάει στην Κύπρο, το θέλησε ο ίδιος. Θέλει να σπουδάσει νομική ή ιστορία της τέχνης. Παλιότερα έλεγε ότι θέλει να γίνει γιατρός ή δήμαρχος. Ζούσε μαζί μου, κοντά μου, αλλά και με τη μητέρα του είχε μία θερμή σχέση», είπε ο Γιώργος Πατούλης για τον γιο του.

«Είναι αλήθεια, ότι όταν τελειώνει μία σχέση, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, πως πρέπει να υπάρχει και η συνεννόηση και η συμφωνία. Αυτό υπάρχει. Μιλάμε, εχθροί είμαστε; Όλοι περνάμε τα προσωπικά μας, αυτό είναι ανθρώπινο. Από την άλλη, υπάρχει μία καινούργια περίοδος, που κοιτάς τη ζωή σου, να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις», είπε τέλος ο Γιώργος Πατούλης για την Μαρίνα Πατούλη.