«Σήμερα το ζώον ευτυχώς ντύθηκε ωραία» - Έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη με σχόλια που φέρνουν την κόρη της σε δύσκολη θέση

«Πρέπει να τρέξει η δίωξη αυτό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σήμερα το ζώον ευτυχώς ντύθηκε ωραία» - Έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη με σχόλια που φέρνουν την κόρη της σε δύσκολη θέση

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε την Παρασκευή (17/11) μέσα από την εκπομπή της ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και στις δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο, τονίζοντας, πως δεν είναι βιαστής.

Με τη σειρά της λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως όταν υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα για μία κατάσταση, όπως με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό δε σημαίνει, πως ένας δημοσιογράφος ή μία εκπομπή δε μπορούν να προβάλλουν την άλλη πλευρά της υπόθεσης.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για το χώρο της τηλεόρασης και τα άσχημα σχόλια

«Όταν μεγάλα site δημοσιογραφικά χρησιμοποιούν τα βρισίδια στο twitter και κάνουν ολόκληρο άρθρο για να κατακευραυνώσουν... Εμείς είμαστε εδώ και εάν ακουστεί η άλλη πλευρά μας βρίζουν, γιατί υπάρχει και η πλευρά του φερόμενου δράστη, δολοφόνου κλπ. Είμαστε υποχρεωμένοι, δεν εκφράζουμε άποψη. Δεν αναφέρομαι στην υπόθεση του Λιγνάδη, για να μην πάρετε ένα μικρό κομματάκι πάλι....

Ο διασυρμός του ανθρώπου, που θα πει ποια είναι η άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον αντέχουν και σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκω εγώ, εμένα και να με βρίσεις δε με νοιάζει, αλλά όταν υπάρχουν μεγάλα site και βάζουν τίτλο τις βρισιές, δεν είναι αυτό κοινή γνώμη;

Πρέπει να τρέξει η δίωξη αυτό, που λέω...Μπορείτε να τα βρείτε. Άνθρωποι, που είναι παρουσιαστές εκπομπών, έχουν ομάδες εκπομπών με email και twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή. Ας πούμε γράφουν για μένα "Σήμερα το ζώον ευτυχώς ντύθηκε ωραία” και το παιδί μου αυτό θα το δει σε ένα site με τίτλο "Σήμερα το ζώον ντύθηκε ωραία'' και είναι η μάνα του.

Βγήκε η εκπομπή η βραδινή και ταυτόχρονα στην πρώτη εκπομπή πέσαν να ρίξουν την εκπομπή κάτω. Βγήκε η δεύτερη εκπομπή τους έβαλε τα γυαλιά, βγήκε η τρίτη τους έβαλε πιο πολλά γυαλιά και ακόμα δεν σιωπούν. Έλα σε παρακαλώ, δεν είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά;», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μην πυροβολείτε την Ζήνα!

Από τη Τζώρτζια Συρίχα

Καλό θα ήταν κάθε πρεμιέρα μιας νέας εκπομπής να την υποδεχόμαστε με μεγαλύτερη επιείκεια και να μην περιμένουμε με το δάχτυλο στην σκανδάλη να πυροβολήσουμε τον κάθε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια ειδικά όταν από πίσω του κουβαλάει μια «ιστορία» στον τηλεοπτικό χώρο. Αυτή είναι η δική μου άποψη, όμως υπάρχει και η σκληρή πλευρά σε αυτόν τον χώρο, που λέει ότι όταν εκθέτεις τον εαυτό σου στο γυαλί, προετοιμάζεσαι για τα χειρότερα, ειδικά όταν είσαι επαγγελματίας.

«Μην πυροβολείτε την Ζήνα» θα έλεγα σε πρώτη φάση, μετά την πρώτη βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR το βράδυ της Τετάρτης, αλλά από εμπειρία και επειδή την ξέρω καλά, εκείνης της αρέσει να την πυροβολούν, γιατί πεισμώνει περισσότερο, σφίγγει τα δόντια και δυναμώνει. Η Κουτσελίνη σίγουρα δεν έχει τίποτα να αποδείξει με αυτή την εκπομπή και πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο αποφάσισε να την κάνει, όταν οι επιτυχημένες «Αλήθειες με την Ζήνα» την έχουν ριζώσει πλέον στην συνείδηση του κοινού και αυτό δεν αλλάζει...

Τα ξενύχτια της Ζήνας και η δική μας απορία...

undefined

Μάλλον ήθελε να μπει σε νέες περιπέτειες και σε νέα μονοπάτια, καθώς δεν καταλαβαίνει από προκλητικές κακοτοπιές και προφανώς γιατί είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να κοιμάται νυχθημερόν σε ένα στούντιο για μια φορά την εβδομάδα. «Σκυλί του πολέμου» στην δουλειά, το ξέρουν όλοι, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει κάτι στην τύχη του, αντέχει όμως όπως φαίνεται ακόμα να δοκιμάζεται έστω και μετά από μια πολύχρονη διαδρομή.

Έμαθα ότι εδώ και πολύ καιρό ξημεροβραδιαζόταν για να στήσει αυτή την εκπομπή, για να ελέγξει θεματολογία, φώτα, σκηνικά και ροή, αφού ήθελε να μετρήσει τις δυνάμεις της και στην βραδινή ζώνη, όπως παραδέχτηκε και η ίδια. Αλλιώς γιατί; Έχω απορία πάνω σε αυτό. Ματαιόδοξη δεν είναι, οπότε μάλλον σκέφτηκε: «Μπελάδες δεν είχαμε ας αποκτήσουμε», που λέει και ο θυμόσοφος λαός και κάπως έτσι έβαλε το νερό στο αυλάκι.

Η καταδίκη στο twitter και η θεματολογία

undefined

Το αδέκαστο twitter την καταδίκασε κανονικά για αυτή την απόφασή της και αυτό πρώτο την έστησε στον τοίχο και την πυροβολούσε με ακραίους χαρακτηρισμούς, όπως επίσης δεν την δικαίωσαν ούτε τα νούμερα τηλεθέασης 8,2% της Nielsen, γνωρίζοντάς την δε σαν χαρακτήρα και τάσεις πρωταθλητισμού, είναι βέβαιο ότι ακόμα και αυτή την «σιδηρά κυρία» της τηλεόρασης που είναι «καλομαθημένη» από τα διψήφια που κάνει καθημερινά, θα της άρεσε να δει κάτι καλύτερο.

Γεγονός πάντως είναι ότι από την σήμανση καταλληλότητας για το περιεχόμενο της εκπομπής, μέχρι τον χειρισμό του θέματος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, η παρουσιάστρια δέχτηκε απανωτές ριπές και δριμεία κριτική, όπως και έντονες αντιδράσεις όταν στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκαν φωτογραφίες με αρκετά προκλητικό περιεχόμενο, όταν θιγόταν το θέμα της παιδοφιλίας και των παιδοβιαστών.

undefined

Ο συνεργάτης σταρ και οι επόμενες κινήσεις της παρουσιάστριας

Σε γενικές γραμμές ναι, η θεματολογία της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω «σκληρή» από αυτή που την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Όμως βασισμένη σε έρευνα, ρεπορτάζ και θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, δοσμένα από μια άλλη ματιά. Εμένα με κράτησε μέχρι το τέλος. Σίγουρα ξεχωριστή η παρουσία-έκπληξη του Μανώλη Σφακιανάκη που εξελίσσεται σε τηλεοπτικό σταρ και που με έναν άλλο τρόπο έκανε φύλλο και φτερό το διαδίκτυο και την επικινδυνότητα μέσα σε αυτό -γιατί όχι;- να ξυπνήσουν κάποιοι που βλέπουν μόνο θετική την ύπαρξη των social. Στα αρνητικά, εγώ πάντως επεσήμανα και κάτι ακόμα, τα συνεχόμενα κρατς κρουτς κάποιες στιγμές των μικροφώνων, όπως και την στιγμή αμηχανίας της παρουσιάστριας όταν ξεχάστηκε το μικρόφωνο ανοιχτό στον «αέρα» και ακούστηκε η λέξη «μαδο@@@@νι».

«Δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράγματα αλλά η σχέση μας να χτίζεται», είπε εκείνη στο ξεκίνημα της εκπομπής και από εκείνη την στιγμή άρχισε να τρεντάρει μια γενική κατακραυγή. Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή που λέει χαριτολογώντας «Κράζεις, θαυμάζεις!». Και εγώ θα μείνω στην δεύτερη και θα περιμένω τις επόμενες κινήσεις της παρουσιάστριας που από ότι ξέρω έχουν ήδη δρομολογηθεί, γιατί μια «σιδηρά κυρία» δεν λυγίζει ποτέ.