«Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις τη ζωή σου» - Το ξέσπασμα του Κώστα Δόξα για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Σε τι φάση είναι σήμερα ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, που προβλήθηκε το Σάββατο (18/11) με τον τραγουδιστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Είναι γνωστή η υπόθεση του Δόξα με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, η οποία τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό και εκείνος στη συνέχεια για συκοφαντική δυσφήμιση, μια υπόθεση, που έχει καταλήξει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Στα δικαστήρια ξανά Κώστας Δόξας και Μαρία Δεληθανάση - Οι αντιδράσεις του απέναντι στην κάμερα

Όλη αυτή η έκταση και η δημοσιότητα, που πήρε όμως η είδηση έκανε σε πρώτη φάση έκανε κακό στη φήμη του τραγουδιστή. Με τη σειρά του ο Κώστας Δόξας εξήγησε, πως σήμερα όλα έχουν έρθει σε μια πιο ομαλή φάση και σε ισορροπία.

Οι δηλώσεις του Κώστα Δόξα για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

«Δόξα τω Θεώ, ναι μεν επηρεάστηκα πολύ, αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Δούλεψα πολύ και με τον Άκη, με στήριξε και συναισθηματικά και επαγγελματικά και να που σήμερα είμαι εδώ. Το σχόλιό μου, ως προς το κομμάτι του τηλεδικαστηρίου και όλα αυτά και αυτής της κριτικής γενικότερα, που έπαιξε τόσο πολύ, πραγματικά δε με νοιάζει. Η ουσία της ίδιας της ζωής, ακόμα και για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι εκεί. Στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου. Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις τη δουλειά σου, τη ζωή σου, να αλλάζει η εικόνα σου. Είναι στενάχωρο, όμως δεν πειράζει», είπε ο Κώστας Δόξας.

Η αποκάλυψη του Άκη Δείξιμου για την δικαστική διαμάχη Δόξα - Δεληθανάση

«Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια. Και ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του. Βρίσκεται πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη, είναι συνέχεια με το παιδί», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Δεν μπορώ να συζητήσω τι ζητάει ο αδερφός μου. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει ζήσει ο αδελφός μου από τη σύζυγό του και τις οποίες όπως τις έχω δει και τις έχω βιώσει τις αναφέρω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο».

Και κατέληξε: «Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του από το show, έτσι φαινόταν τουλάχιστον, με το που βγήκε το θέμα. Πάντα υπάρχουν αγκάθια, κάθε φορά που το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος και ο Κώστας θα είναι καλά».