Εξιτήριο για τη σύζυγό του Ιβάν Σβιτάιλο - Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους στο μαιευτήριο

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του έγιναν γονείς για δεύτερη φορά αποκτώντας στην αγκαλιά τους τη δεύτερη κόρη τους, καθώς το ζευγάρι είχε ήδη ένα κορίτσι, που γέμιζε το σπίτι τους με χαρά.

Ο ηθοποιός - χορευτής ήταν όλη την ώρα στο πλευρό της συζύγου του, καθώς και μέσα στη διαδικασία του τοκετού (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το μαιευτήριο). Στη συνέχεια, η γυναίκα παρέμεινε για όσο ήταν απαραίτητο στην κλινική, από όπου πήρε εξιτήριο το Σάββατο (18/11).

Μάλιστα, η ιδιωτική κλινική, που γέννησε η σύζυγός του Ιβάν Σβιτάιλο δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram, την ημέρα του εξιτηρίου με τον ηθοποιό και την αγαπημένη του να κρατάνε τη νεογέννητη κόρη τους.

Η φωτογραφία του Ιβάν Σβιτάιλο με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο

«Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του Σταυριάνα Γαρνάβου, έφεραν στον κόσμο το 2ο κοριτσάκι τους, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους κ. Δημήτριος Γιάνναρης και η μαία του κα. Τζωρτζίνα Κοσσενάκη.

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε όλη την οικογένεια!», έγραψε ο λογαριασμός στο instagram της κλινικής ΡΕΑ.

Οι δηλώσεις του Σβιτάιλο για τη γέννηση της κόρης του

«Σας ευχαριστώ! Ζούμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Είναι πολύ ιδιαίτερη η στιγμή, είναι ένα θαύμα της φύσης, το οποίο καμιά φορά προτρέχουμε οι άνθρωποι και δεν αντιμετωπίζουμε σωστά όλα αυτά τα φυσικά, που γίνονται από μόνα τους.

Το παιδί έρχεται και γεμίζει ό,τι κενά και να έχεις σαν άνθρωπος. Δεν ξέρουμε ακόμα για το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό, είμαστε ακόμα στη δεύτερη ημέρα. Τα πάντα είναι έτοιμα και οι φίλοι και όλοι είμαστε έτοιμοι», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.