«Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο» - Τι συμβαίνει ανάμεσα στο Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα

Η αποκάλυψη του δημσιογράφου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στη Real με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σημερινή σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Κωνσταντάρας και η Κώνστα υπήρξαν ζευγάρι για χρόνια, στη συνέχεια χώρισαν με τον Λάμπρο να κάνει μια νέα σχέση, η οποία είχε βγει στη δημοσιότητα (δείτε εδώ τι έλεγε τότε η Κώνστα). Σήμερα τόσο ο Λάμπρος, όσο και η Έλενα δηλώνουν ελεύθεροι.

Φέτος μάλιστα οι δύο τους συνεργάζονται, καθώς βρίσκονται στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, κάνοντας μάλιστα και κοινές εμφανίσεις, κάτι, που για πολλούς θεωρήθηκε κάτι σαν επανασύνδεση.

Oι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη σχέση του με την Έλενα Κώνστα

Η επαφή μετά τη σχέση σου με την Έλενα Κώνστα, με την οποία κάνετε μαζί ραδιόφωνο, δεν είναι δύσκολη για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας;

Δέχομαι ότι μπορεί να είναι. Εν προκειμένω, δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι δίπλα μας, αλλά μπορώ να καταλάβω πως σε κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο. Ήταν μια σχέση που έληξε και μας άφησε μόνο αγάπη μεταξύ μας. Έχει τοποθετηθεί σε ένα ωραίο ντουλαπάκι στην ψυχή μας και μας έχει αφήσει ωραία συναισθήματα.

Έχουμε καλή χημεία στη δουλειά, επειδή έχουμε ξανασυνεργαστεί. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μη δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, γιατί οι άνθρωποι που θα έρθουν δίπλα μας θα πρέπει να κατανοήσουν αυτή τη συνθήκη.

Κωνσταντάρας - Κώνστα

Οι δηλώσεις της Κώνστα για τη σχέση της με τον Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα βρέθηκαν καλεσμένοι την Παρασκευή 13/1 στο τηλεπαιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης ''Ο πιο αδύναμος κρίκος'' με την κοινή παρουσία του πρώην ζευγαριού να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τ.Τ.: Εννοείται ότι ο Λάμπρος είναι πρώην σας που δεν το ήξερε κανείς;

E.K.: Ναι, κανείς.

Λ.Κ.: Αν δεν ήξερε κάποιος, τώρα το έμαθε.

Ε.Κ.: Όχι, ευτυχώς διαλέγω καλά παιδιά και κλείνει ο κύκλος πολύ ωραία. Για τα πράσα, τώρα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τη λέξη αυτούσια και ήθελα να την πω λίγο περιφραστικά.

Τ.Τ. Ρε, άστε τα πράσα τώρα. Πόσο καιρό ήσασταν με τον Λάμπρο;

Ε.Κ.: Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου.

Τ.Τ.: Και; Γιατί χωρίσατε;

E.K.: Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου.