Στιγμές ευτυχίας για τον Mente Fuerte & τη Μαρία Σολωμού - Στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του τράπερ

Με χρυσά και κόκκινα στολίδια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte αποφάσισαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) να στολίσουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του τράπερ με τον ίδιο να δημοσιεύει ένα βίντεο από τη διαδικασία στο Tik Tok.

Όπως βλέπουμε η ηθοποιός και ο τράπερ ήθελαν να φέρουν από νωρίς το γιορτινό κλίμα, καθώς η Σολωμού έκανε γνωστό από το λογαριασμό της στο instagram, πως το δέντρο στο σπίτι της το στόλισε την Παρασκευή (17/11).

Δείτε επίσης: «Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται» - Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή

Σε ότι αφορά όμως στο δέντρο του Mente Fuerte το τοποθέτησαν πίσω από τον καναπέ του και μπροστά από το μπαλκόνι του με κόκκινα και χρυσά στολίδια σε συνδυασμό με τα λαμπάκια να κάνουν τι αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι δηλώσεις της Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.