«Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται» - Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται» - Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Mente Fuerte μετά την συναυλία του με τον Αντώνη Ρέμο (δείτε εδώ την αφιέρωση που έκανε στην κόρη του επί σκηνής) και έτσι ο ίδιος απάντησε σε μερικά από τα "καυτά" ερωτήματα προς το πρόσωπό του.

Ένα από αυτά αφορά την προσωπική του ζωή για την οποία γράφονται διάφορα κατά καιρούς, με αποκορύφωμα το γεγονός πως έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ εκείνος φέρεται πως είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική του ζωή

«Δεν ξέρω αν είμαι το καλό παιδί της τραπ μουσικής. Συνέχεια ακούω αρνητική κριτική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το αντιμετωπίζω με βαθιές ανάσες και χαμόγελο. Έχω δει διάφορες χαζομάρες κατά καιρούς, αλλά δεν δίνω σημασία, ο κόσμος είναι για να λέει», είπε αρχικά ο διάσημος τράπερ.

Και επισήμανε για τα προσωπικά του: «Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για τη προσωπική μου ζωή».

«Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο και δε σκοπεύω να πάω. Αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live, θα πάω. Για διακοπές προτιμώ το Γύθειο», κατέληξε.

Τι δηλώνει η Μαρία Σολωμού για την σχέση τους

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 12/6 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της στο θέατρο αλλά και τα προσωπικά της, που απασχολούν ιδιαίτερα.

Τελευταία η Σολωμού έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τα προσωπικά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε ζει τη ζωή της, ωστόσο έχει σταματήσει να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί με κάποιον άντρα, που έχει στο πλευρό της.

Η στενή της σχέση με τον Mente Fuerte έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα και έτσι αυτή τη φορά έδωσε εξηγήσεις για το τι είδους σχέση διατηρούν (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.