Άσχημα νέα για τη Χριστίνα Μπόμπα - Ανατρέπονται δυσάρεστα τα σχέδια της για το Σαββατοκύριακο

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο (18/11) έκανε γνωστό, πως το τριήμερο της δεν κυλάει όπως θα ήθελε και θα φανταζόταν, καθώς μια ίωση ήταν αυτή, που την κράτησε στο κρεβάτι.

Η ίδια, όπως βλέπουμε στο insta story της ποζάρει ξαπλωμένη - χωρίς βέβαια να χάνει το χαμόγελό της - έχοντας στο πλευρό της τη μία από τις κόρες της. Φαίνεται, πως οι δύο τους έχουν απομονωθεί προκειμένου να μην κολλήσουν τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού.

Η ανάρτηση της Χριστίνα Μπόμπα για την ίωση που την ταλαιπωρεί

Να τονίσουμε εδώ, πως αυτή την περίοδο η Χριστίνα Μπόμπα βιώνει μία μεταβατική φάση (δείτε εδώ) και σίγουρα η ίωση αυτή ήταν το μόνο, που θα ήθελε να συμβεί τώρα, καθώς όσο να 'ναι θα την αποδιοργανώσει από το πρόγραμμά της.

Μπόμπα - Ίωση

Ο λόγος που απουσίαζε από τα social media

Για περίπου ενάμιση μήνα η Χριστίνα Μπόμπα είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκουραστεί.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, οπότε αυτό το κάνω αδιάσπαστα και αφοσιωμένα και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω με δημιουργική διάθεση. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, χρειάστηκα ενάμιση», είπε χαρακτηριστικά.