Η Μπεκατώρου με στρας και ο Αλεβιζόπουλος με αρβύλες και τζιν - Η σπάνια νυχτερινή έξοδος της Μαρίας και του Αντώνη στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Μπεκατώρου γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο το 1999. Τότε είναι που ξεκίνησε και η σχέση τους. Οκτώ χρόνια αργότερα, το 2007, οι δυο τους παντρεύτηκαν και έκτοτε περνούν κάθε μέρα τους μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ (δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά ηλικίας τους). Παρά την αναγνωρισιμότητά τους, έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, είναι πολύ δύσκολο να τους πετύχει κανείς σε κοινές τους εξόδους σε εκδηλώσεις και πάρτι, αφού οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως έκαναν μία εξαίρεση και το έριξαν έξω, με τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr να τους εντοπίζει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι δυο τους έκαναν είσοδο στο μαγαζί ο ένας δίπλα στον άλλο, χαμογελώντας στην κάμερα, περπατώντας ανενόχλητοι.

Η σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο στα μπουζούκια

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, η παρουσιάστρια, ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις με το top της που είχε διαφάνεια στο στήθος και στην κοιλιά, αλλά και έναν φιόγκο στον λαιμό, όπως επίσης με το σακάκι της με τις ρίγες από στρας. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν πιο "χαλαρός" με τζιν, αρβύλες και δερμάτινο μπουφάν.

Μπεκατώρου Αλεβιζόπουλος μπουζούκια

Η εξομολόγηση για το παιδί που δεν απέκτησαν

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» "άνοιξε" την καρδιά της η Μαρία Μπεκατώρου όπου δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως έχει περάσει και από μια δύσκολη φάση στην ζωή της μιας και όταν αποκάλυψε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί ήταν η μοναδική ερώτηση που δεχόταν αργότερα από τους δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί».

«Ο Αντώνης (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους σε τρυφερά τετ α τετ) ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω “να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου;”. Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία. Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί.

Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” όλο αυτό και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Θα έπρεπε να πω τη δοκιμασία μου αλλά από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί».