Ξανά μαζί ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι - Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό και τον γάμο τους

Είναι κούκλα, ψηλή, με σώμα θανατηφόρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νότης Σφακιανάκης τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media κι αυτό γιατί εξαφανίστηκε από προσώπου γης, απομονώθηκε στο σπίτι του και ανά διαστήματα κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία τον θέλουν να επιστρέφει στις πίστες, κάτι που ο ίδιος δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει, όμως οικεία του πρόσωπα, μιλώντας για χάρη του, αναφέρουν πως δεν είναι κάτι που έχει στα άμεσα πλάνα του να κάνει (δείτε εδώ τις δηλώσεις του ανιψιού του).

Και ενώ η συζήτηση για το τι πρόκειται να κάνει όσον αφορά τα επαγγελματικά του συνεχίζεται, στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, αναφέρθηκε ένα δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το οποίο μιλά για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Νότη Σφακιανάκη

Ο ίδιος παντρεύτηκε το 1991 με την Αγγλίδα Κίλι Σφακιανάκη, την οποία γνώρισε το 1984 στην Κω, την περίοδο που εκείνη εργαζόταν ως ξεναγός. Μαζί απέκτησαν λίγα χρόνια αργότερα δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη, ωστόσο πριν από καιρό έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε.

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», είχε αναφέρει ο παλιός του φίλος, Σάκης Πιλάτος σε συνέντευξή του στο Super Κατερίνα.

Τα πράγματα, όμως, έχουν πλέον αλλάξει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και την εκπομπή, ο καλλιτέχνης και η σύζυγός του είναι και πάλι μαζί. Έχουν αποφασίσει να τα αφήσουν όλα πίσω τους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να στάθηκαν στον δρόμο τους και να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Αυτή είναι η σύζυγός του

Είναι ψηλή, μελαχρινή, με σώμα 20άρας. Αυτή είναι και η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση, 5 χρόνια πριν, το 2007, στο αεροδρόμιο.

σύζυγος Σφακιανάκη