«Ορίστε το ομολογώ», «Φιλιά στον...» - Αμήχανη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη δημόσια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Την ''στρίμωξε'' ο Κώστας Τσουρός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ορίστε το ομολογώ», «Φιλιά στον...» - Αμήχανη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη δημόσια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Το βράδυ του Σαββάτου (18/11) η Δανάη Μπάρκα γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας καλέσει πολλά πρόσωπα από την ελληνική showbiz (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο) με το πάνελ του Ακόμα δεν είδες τίποτα να δίνει το παρόν.

Την Κυριακή (19/11) μάλιστα ο Κώστας Τσουρός έκανε μια αναφορά στην προηγούμενη ημέρα τονίζοντας, πως μερικά μέλη της εκπομπής πήγαν μόνα τους και άλλα συνοδευόμενα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκείνη την ώρα λοιπόν είδαμε α έρχεται σε σχετικά αμήχανη θέση η Ευρυδίκη Βαλάβανη, η οποία αποκάλυψε, πως συνοδευόταν, χωρίς ωστόσο να βρίσκει το θάρρος να αναφέρει το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν.

Η αναφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην προσωπική της ζωή

«Ε παιδιά συνοδεύτηκα και εγώ, ορίστε το ομολογώ. Δεν είναι κακό....αχ δεν είμαι καλά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Άστο μη λες, φιλιά στο νέο μας φίλο», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για μένα. Με ξέρει ο Κώστας. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας.

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Βαριέμαι. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια»

Ωστόσο η δημοσιογράφος επανήλθε στην αρχική ερώτηση της περί γάμου: «Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν προλαβαίνουμε με τίποτα.» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.