Xαμός στο party της Δανάης Μπάρκα: Η διώροφη τούρτα, ο χορός με τον Θοδωρή Μαραντίνη & οι ευχές του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Βίντεο και φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Xαμός στο party της Δανάης Μπάρκα: Η διώροφη τούρτα, ο χορός με τον Θοδωρή Μαραντίνη & οι ευχές του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Το βράδυ του Σαββάτου 18/11 η Δανάη Μπάρκα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της παρέα με καλούς της φίλους, συνεργάτες και συγγενείς σε ένα τεράστιο και εντυπωσιακό πάρτι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έβαλε τα καλά της, ένα σύνολο με στρας και ασημένια κρόσσια και στην μπλούζα με τις διαφάνειες, αλλά και στο παντελόνι της, και υποδέχθηκε από την ομάδα της στο Πάμε Δανάη μέχρι και τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Κώστα Τσουρό, τη Νόνη Δούνια και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και την Μαρία Μπεκατώρου (η οποία αργότερα τα έσπασε και στα μπουζούκια).

Τα stories πήραν φωτιά στο προφίλ όλων των παραπάνω στο Instagram, με τους χορούς της εορτάζουσας με τους καλεσμένους να κλέβουν την παράσταση, όπως συνέβη και με την διώροφη τούρτα της, η οποία ήταν σχεδόν όση και το μπόι της. Σούσουρο, ωστόσο, δημιουργήθηκε και με τις ευχές που της έστειλε ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, παρόλο που δεν παρευρέθηκε στη μάζωξη (δείτε εδώ τα υπονοούμενα της παρουσιάστριας για την επανασύνδεσή τους).

Βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα και οι ευχές του Τσαγκρίδη

Τσουρός γενέθλια Μπάρκα

Τσαγκρίδης γενέθλια Μπάρκα

Παρούσα ήταν και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της και σημειώνοντας στην λεζάντα της τα πιο τρυφερά λόγια για την μονάκριβη κόρη της.

«Σαν σήμερα, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου ,και από τότε, απολαμβάνω τα χρόνια με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της ζωής μου! Εντάξει είχαμε και τις σποραδικές βροντές και καταιγίδες μας, αλλά πάντα, στέγνωναν γρήγορα και έβγαινε το ουράνιο τόξο!! Να είσαι γερή και χαρούμενη Δανάη μου, να παραμείνεις καλόκαρδη, γενναία , τολμηρή, δοτική, προστατευτική, γεμάτη αγάπη για την ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου!! Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα, και να αγκαλιάζεις τις ψυχές μας!!! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου , να σε θαυμάζω και να σε καμαρώνω!!!».

«Ευχαριστώ μανούλα μου!!! Είσαι τρομερή μετεωρολόγος ! Να σε πάρουμε στο κανάλι!! @vickystavropoulouofficial σε αγαπάω», της απάντησε εκείνη.