Όλα τα βλέμματα πάνω στην είσοδο της Υβόννη Μπόσνιακ - Με over the knee μπότες και μίνι φόρεμα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα πάνω στην είσοδο της Υβόννη Μπόσνιακ - Με over the knee μπότες και μίνι φόρεμα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Το βράδυ του Σαββάτου η Υβόννη Μπόσνιακ παρευρέθηκε στην πρεμιέρα, που έκανε ο αγαπημένος της Αντώνης Ρέμος στο Nox με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι εκεί απαθανατίζοντας το όμορφο μοντέλο.

Εντυπωσιακή για μία ακόμα φορά ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μία μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρες over the knee μπότες, οι οποίες απογείωσαν το look της.

Η εμφάνιση της Υβόννης Μπόσνιακ στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Να τονίσουμε εδώ, πως στο μαγαζί εμφανίστηκε και η κουμπάρα της Υβόννης Μπόσνιακ, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο (δείτε εδώ την πρόασφατη έξοδο του Ρέμου με την Υβόννη στα μπουζούκια).

Υβόννη Μπόσνιακ - Πρεμιέρα ρέμος

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον τραγουδιστή

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ γιόρτασαν πριν από ένα μήνα την 13η επέτειό τους στη Μύκονο (δείτε εδώ τις τρυφερές τους στιγμές) και την Παρασκευή 15/9 γιορτάσαν πέντε χρόνια γάμου. Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στη Βαρυμπόμπη σε ένα ονειρικό κτήμα, με πάνω από 500 καλεσμένους και κουμπάρους τους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτης του Nammos, Γιάννη Παπαλέκα και παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη.

Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, γράφοντας στο story: «Ευτυχισμένη επέτειο καπετάνιε της καρδιάς μου. #5».