«Εγώ με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη! Το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό» - Οι δηλώσεις του Σταρόβα για τη λέξη ''χοντρή'' στο τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Συμφωνεί με την αφαίρεση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (19/11) με τον ηθοποιό να μιλάει σε πρώτο πλάνο για την θεατρική παράσταση, που παίζει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ζήτημα, που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα σχετικά με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το κομμάτι ''Άδωνις'' τη λέξη ''χοντρή'' (δείτε με τι την αντικατέστησε).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε, πως καταλαβαίνει τη μια μεριά, καταλαβαίνει και την άλλη, ωστόσο θεωρεί υποκριτικό να αλλάζει ένα στίχος τραγουδιού για να αλλάξει το πράγμα.

Η δήλωση του Δημήτρη Σταρόβα για το τραγούδι ''Άδωνις'' της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Θέλω να παίρνω και τη μεριά του ενός και τη μεριά του άλλου. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου. που έχει παγιδευτεί σε αυτό το political correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται κιόλας. Είναι λίγο στην υπερβολή του το πράγμα, από την άλλη καταλαβαίνω και την άλλη μεριά. Εγώ με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη κάθε φορά, που αυτοσαρκάζομαι, αλλά σέβομαι και κάποιους, που ενοχλούνται. Το να αλλάζεις τον στίχο σε ένα τραγούδι το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Οι νέες δηλώσεις του Κραουνάκη για τη "χοντρή" στον "Άδωνι" της Πρωτοψάλτη

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα, εγώ, οι αδερφές μου, η Πρωτοψάλτη και ένας φίλος εύσωμος, να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα.

Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες. Αυτό είναι το θέμα. Την ημέρα του “Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν. Λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα», είπε χαρακτηριστικά και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δήλωσε: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

Δείτε επίσης: «Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming; Μπουρδολόγοι!» - Άγριο κράξιμο από τον Γρηγόρη Πετράκο σχετικά με την απόφαση της Πρωτοψάλτη για στίχο τραγουδιού της