Άφωνο το κοινό στον Βοτανικό - Η στιγμή που ο Γιώργος Σαμπάνης ξαπλώνει στην πίστα και τραγουδάει πάνω στα πανέρια (Βίντεο)

Το τραγούδι, που ερμήνευσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει ξεκινήσει εμφανίσεις στον Βοτανικό μαζί με τη Δέσποινα Βανδή με το νυχτερινό κέντρο να είναι κάθε βράδυ γεμάτο από κόσμο, που σπεύδει να δει από κοντά τους αγαπημένους τραγουδιστές.

Σε ένα επικό βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik Tok βλέπουμε τον τραγουδιστή να έχει ξαπλώσει στο πάτωμα και να τραγουδάει πάνω από τα πολλά πανέρια με γαρύφαλλα, που του είχε πετάξει το κοινό (δείτε εδώ την εμφάνιση της Σαρρή στην πρεμιέρα του).

Δεν ξέρουμε τον λόγο, που ο Γιώργος Σαμπάνης ένιωσε την άνεση να ξαπλώσει στην πίστα, ωστόσο ο κόσμος, όπως και να έχει απήλαυσε και αυτή την ερμηνεία του, ωστόσο με διαφορετικό από τους συνηθισμένους τρόπο.

Η στιγμή που ο Γιώργος Σαμπάνης ξάπλωσε στην πίστα

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

«Εμείς δεν έχουμε κάποια τρέλα να το πω έτσι να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, εμείς είμαστε ήδη παντρεμένοι με την έννοια, ότι ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί μας, ότι είμαστε μαζί, δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνη και απάντησε σχετικά με τις θαυμάστριες: «Αν μου επιτρέπεις 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδώ για να μπορώ να παίρνω κιλά και να μη σκέφτομαι με πια κοπέλα είμαι και το τι θα τραγουδάω. Αν ο κόσμος σε εμένα βλέπει το γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, δεν έχει νόημα».