Με over the knee μπότες και στενό φόρεμα μαγνήτισε τα βλέμματα - Η εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή στην πρεμιέρα του Σαμπάνη

Κούκλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με over the knee μπότες και στενό φόρεμα μαγνήτισε τα βλέμματα - Η εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή στην πρεμιέρα του Σαμπάνη

Πρεμιέρα στον Βοτανικό έκανε το βράδυ της Παρασκευής 27/10 η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Πολλά διάσημα πρόσωπα λοιπόν, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο για να τους απολαύσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά από την βραδιά δεν γινόταν να λείπει η Ιωάννα Σαρρή, η σύντροφος του τραγουδιστή.

Το μοντέλο είναι πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και απόφαση. Είναι μάλιστα η νούμερο ένα θαυμάστρια του και δίνει το παρών σε κάθε του συναυλία - δείτε τι φόρεσε στην συναυλία του στο θέατρο Άλσος.

Το Ιωάννα Σαρρή μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Η Ιωάννα Σαρρή για την συγκεκριμένη βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με over the knee μπότες, με το σύνολο να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ιωάννα Σαμπάνη πρεμιέρα Γιώργου Σαμπάνη

Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα Σαμπάνη - Βανδή

Από την πρεμιέρα ωστόσο δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και απόφαση.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τόσο τις "καυτές" της εμφανίσεις επί σκηνής, όσο και το χαμό που έκαναν στο κοινό τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε δυο εμφανίσεις. Στην πρώτη επέλεξε ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα με "καυτά" ανοίγματα στο πλάι και στο μπούστο. Στην δεύτερη ένα μαύρο σύνολο που έμοιαζε λες και είχε ζαρτιέρες.

Η τραγουδίστρια απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αφού στα 54 της χρόνια έχει απίστευτο κορμί - δείτε πως το συντηρεί.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός

Με το που ανέβηκε στην σκηνή η τραγουδίστρια, από κάτω στο κοινό τα αγαπημένα της πρόσωπα έκαναν χαμό, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να χειροκροτά και να την κοιτά με τεράστια αγάπη.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός Βασίλης Μπισμπίκης

Από την άλλη η Μελίνα Νικολαϊδη όλο το βράδυ τραγουδούσε τα κομμάτια της μητέρας της, χόρευε με την παρέα της και ούρλιαζε μαζί με το κοινό.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός Μελίνα Νικολαϊδη