Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 1η καταγγέλλουσα - Το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο δικαστήριο

Όσα αποκάλυψε η δικηγόρος της γυναίκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου σχετικά με την υπόθεση για revenge porn, που τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς η πρόσφατη προγραμματισμένη δίκη διεκόπη (δείτε εδώ γιατί).

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας στο Ακόμα δεν είδες τίποτα την Κυριακή (19/11) η ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσας της παραμένει κακή και μάλιστα πολύ χειρότερη από όταν ξεκίνησε η όλη υπόθεση.

Οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της 1ης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στη συνέχεια, η δικηγόρος αποκάλυψε, πως στην πρόσφατη συνάντηση της καταγγέλλουσας και του παρουσιαστή στη δικαστική αίθουσα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία, ούτε κάποια συγγνώμη από μεριάς του, που θα έκανε την κατάσταση της λίγο καλύτερη.

Οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας

«Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες που προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί.

Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα με βοηθήσει οικονομικά, ότι θα μου βρει δουλειά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν τη υπόθεση.

Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει. Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί μου. Την προηγούμενη φορά δεν έδωσε το “παρόν” στο δικαστήριο. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα, γιατί ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Οι κοπέλες να μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Δυστυχώς, είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες... Τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα», είπε χαρακτηριστικά.