Καλύτερα δε γίνεται: «Τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος...» - Η Δέσποινα Μοιραράκη έκλαψε μιλώντας για τον Γιάννη Κοντούλη

Συγκινείται πάντα όταν μιλάει για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: «Τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος...» - Η Δέσποινα Μοιραράκη έκλαψε μιλώντας για τον Γιάννη Κοντούλη

Την Κυριακή (19/11) η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού να μην έχει καμία ιδέα για την έκπληξη, κάτι που της χάρισε χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας αποκάλυψε, πως τα χαλιά, που βρίσκονται στο στούντιο της Ναταλίας Γερμνανού, όπως και αυτά, που έχει στο σπίτι της είναι όλα από την εταιρεία της Δέσποινας Μοιραράκη με την τελευταία να κάνει έναν σύντομο διγματισμό.

Ο λόγος λίγο μετά πήγε και στο Cash or trash με την παρουσιάστρια να μιλάει για το πόσο πολύ την γεμίζει η εκπομπή, καθώς η πρόταση ήρθε, λίγο πριν φύγει ο σύζυγό της από τη ζωή, με τη Μοιραράκη να συγκινείται μιλώντας για εκείνον.

Δείτε επίσης: «Τι λέτε καλέ; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» - Ο άνδρας που φλέρταρε την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της

«Στο Cash or Trash έχω δώσει τη ζωή μου, είναι κάτι που έχει αλλάξει την ψυχολογία μου και το λέω και συγκινούμαι, γιατί όταν το ξεκίνησα ήταν κάτω από αντίξοες συνθήκες προσωπικές. Πολλές φορές σταματούσαμε τα γυρίσματα, γιατί με έπιαναν τα κλάματα κτλπ. Είναι ό,τι καλύτερο και ευχαριστώ πολύ το κανάλι μας, τον όμιλο, είναι μια τεράστια παραγωγή, που δε μπορείτε να το διανοηθείτε.

Έκανα το δοκιμαστικό και πήγε πολύ καλά και μετά όταν με πήραν τηλέφωνο, ήταν τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δεν έβγαινα από το σπίτι και λέω είναι μια ευκαιρία και εκείνος μου είπε να πάω και πρόλαβε και είδε και τις πρώτες εκπομπές, είδε τα Σαββατοκύριακα», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Τον είδα στον ύπνο μου πριν 10 μέρες!»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11/4 η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να είναι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου.

Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα και πάντα με συμβούλευε. Μου έλεγε πρόσεξε μη γίνει αυτό, είσαι η Μοιραράκη. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ότι ήμουν και είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της! Αν έλεγε κάποιος για την πορεία της Μοιραράκη που έχει δουλέψει τόσο πολύ, θα τον σκότωνε», δήλωσε για τον σύζυγό της.