Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη - Η ρομαντική απόφαση για το γαμήλιο ταξίδι

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από εφτά χρόνια σχέσης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.

Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο γάμος!

Αποκαλύψεις για το γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη

Πιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γιορτές για το γαμήλιο ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι πολιτικός.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους θα είναι λίγοι και καλοί, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για την περιοχή, που θα βρίσκεται το Δημαρχείο.

Ματσούκα - Κόκκαλης

Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη σε ερώτηση για το γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα

«Με κάποιον τρόπο ήσασταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας αυτή την εβδομάδα για ένα πολιτικό διαζύγιο και για έναν γάμο. Ευχόμαστε η ώρα η καλή», του είπε στο τέλος της συνέντευξη του ο παρουσιαστής της εκπομπής για το γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα που ανακοινώθηκε με την επίσημη αναγγελία.

«Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης αμήχανος αλλά παράλληλα χαμογελαστός.