«Το λέω ανοιχτά! Μου αρέσει» - ''Κόκκαλο'' η Λασκαράκη με τα σχόλια της Παπακωνσταντίνου για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

«Είναι ένας Κρητικός γνήσιος, ένα γνήσιο αγόρι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το λέω ανοιχτά! Μου αρέσει» - ''Κόκκαλο'' η Λασκαράκη με τα σχόλια της Παπακωνσταντίνου για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

Την Κυριακή (19/11) η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τhe Break, που παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη με τις δύο ηθοποιούς να μιλάνε με πολύ άνεση και χιούμορ μιας και έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία.

Μέσα από όσα ανέφερε η ηθοποιός έγινε γνωστό, πως έχει πολύ καλή σχέση και με τον σύζυγό της Βάσως Λασκαράκη, τον Λευτέρη Σουλάτο, όπως και με την οικογένεια του γνωστού σεφ (δείτε εδώ το ζεστό σπίτι τους στην Κηφισιά).

Στη συνέχεια, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δε δίστασε να εξομολογηθεί, πως θαυμάζει τον Λευτέρη Σουλτάτο και πως της αρέσει, αφού κατά της γνώμη της έχει όλα όσα θα ήθελε από έναν άντρα.

Οι δηλώσεις θαυμασμού της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Κατ’ αρχάς σε έχω πιάσει να μιλάς με τον άντρα μου, τρεις τέσσερις φορές στο τηλέφωνο. Βρήκα αντίζηλο, τώρα, από τότε που σας έχω γνωρίσει όλο πίτσι πίτσι όλη την ώρα συνεννοείστε για κάτι», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

«Θα έπρεπε είναι ένας άνθρωπος, που θα μπορούσα σε μια άλλη ζωή. Το λέω ανοιχτά. Μου αρέσει γενικά. Απλώς τώρα είμαι η μητέρα του και φέρομαι έτσι. Επίσης, είναι ο άνθρωπος, που μου λέει συνέχεια, ότι είμαι όμορφη, που δεν το έχω ακούσει ποτέ από εσένα αυτό. Είναι ένας Κρητικός γνήσιος, ένα γνήσιο αγόρι. Τα έχει όλα τα καλά», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Δεν περνάω καλά πια», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η συγκίνηση της Λασκαράκη με την έκπληξη του Σουλτάτου

«Νιώθω λίγη αγωνία, αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω "γιατί είπα όχι;". Είναι κάτι που μου ταιριάζει, πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές», είπε αρχικά και μόλις η παρουσιάστρια την ενημέρωσε για τα νούμερα τηλεθέασης, αντέδρασε: «8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Για την οικογενειακή της ζωή, έπειτα, επισήμανε: «Στο σπίτι μαγειρεύει πιο πολύ ο Λευτέρης και η μαμά μου κάποια μαμαδίστικα. Τρώμε τα πάντα, δεν έχουμε πρόβλημα! Η Εύα θα γίνει 10 χρονών τον Νοέμβριο. Συγκινήθηκα που ήρθε η Εύα στην πρεμιέρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήμουν στο θέατρο, είχα πολύωρα γυρίσματα για την τηλεόραση. Ήταν μια κρυφή υπόσχεση η επιστροφή μας στο θέατρο. Για την εκπομπή μου είπε "Δεν είπες ότι θα κάνεις μόνο θέατρο;". Της είπα ότι δεν θα λείπω πολλές ώρες, μου κάνει έλεγχο. Είναι διεκδικητική», ενώ για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, θα δούμε».

«Ήταν κάτι πολύ παράξενο γιατί γνωριστήκαμε κάτω από περίεργες συνθήκες. Γνωριστήκαμε κατά λάθος σε μια παρέα όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας. Μετά για 1,5 χρόνο δεν είχαμε συναντηθεί ξανά. Όταν συναντηθήκαμε ξανά δεν υπήρχε τίποτα ίδιο στη ζωή μας», εξήγησε σε άλλο σημείο για τη γνωριμία της με τον Σουλτάτο.

Και λίγο αργότερα έπαιξαν στην εκπομπή ένα βίντεό του, όπου της ευχόταν καλή επιτυχία και μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, κάνοντάς τη να κλάψει.