«Δεν είναι σήμερα κοντά μας» - Εκτός Mega Καλημέρα η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είναι σήμερα κοντά μας» - Εκτός Mega Καλημέρα η Αφροδίτη Γραμμέλη

Με απώλειες έκανε έναρξη σήμερα Δευτέρα 20/11 η εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να ανακοινώνει ποιος λείπει από την παρέα τους με αποτέλεσμα να είναι -1 στο πλατό. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη!

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως ταλαιπωρείται από κάποια ίωση με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει στο σπίτι της για να αναρρώσει και όταν γίνει καλά να επιστρέψει στις επάλξεις.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Θέλω να στείλουμε την αγάπη μας στην Αφροδιτούλα μας, στο Αφροδιτάκι μας, την Αφροδίτη Γραμμέλη που δεν είναι σήμερα κοντά μας. Να της ευχηθούμε περαστικά! Αφροδιτούλα μου, πολύ σε αγαπάμε. Καλό κουράγιο, περαστικά και σύντομα να είσαι και πάλι κοντά μας. Ελπίζω να σου κρατήσουμε όμορφη παρέα, Αφροδιτάκι μου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη του Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης: «Πλήρωσε τα έξοδα μπροστά στην παρέα και μου πήρε το μερίδιο στο πάρκινγκ ρε φίλε!» - Αδιανόητο σκηνικό με πρωταγωνίστρια τη Γραμμέλη και πρώην σύντροφό της

Συντροφιά της Γραμμέλη στο σπίτι ο γιος της

Την Παρασκευή (17/11) η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα στην πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον γιο της και στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ).

Σχετικά λοιπόν με το γεγονός, πως ο γιος της Πατούλη δε θα ήθελε να φτιάξει ξανά τη ζωή της η μητέρα του είδαμε να παίρνει θέση και η Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς αισθάνεται, πως έχει αρκετά κοινά σημεία με την Μαρίνα Πατούλη.

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώην σύζυγό της. Σήμερα ο γιος της Αφροδίτης Γραμμέλη είναι στην εφηβεία και μάλιστα ζει με τη μητέρα του, με τη δημοσιογράφο να εξηγεί, πως νιώθει εκείνος σχετικά με την προσωπική ζωή της μαμάς του.

«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι. Επειδή και εγώ ζω με τον γιο μου, που είναι στην εφηβεία οπότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά για σχέσεις, μετά από κάποια χρόνια, νιώθω και μερικές φορές μου το έχει εμμέσως εξομολογηθεί, ότι δεν θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ και είναι και αρνητικός στο να συζητάμε αν έχω κάποια σχέση ή να εμφανίζεται.

Προφανώς επειδή δεν το ήθελα εγώ, έκανα το παιδί μου να το νιώθει. Δηλαδή εγώ δεν θεωρώ ότι ξύπνησε μια μέρα το παιδί μου και το είπε αυτό θεωρώ, ότι εγώ από μόνη μου ένιωθα ενοχές απέναντι στο παιδί μου, το παιδί το αντιλήφθηκε αυτό, ότι και η ίδια έχει κρατήματα», είπε Αφροδίτη Γραμμέλη.