«Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, στον Κώστα Τσουρό, σχολίασε η ομάδα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 20/11. Ο Δημήτρης Παπανώτας, εξέφρασε την αντίθεση του, σχετικά με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά το bullying και την αρνητική κριτική που είχε δεχτεί.

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο.Που βγαίναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.»

«Να αρρωσταίνουν γονείς, να αρρωσταίνουμε εμείς. Πρωτοσέλιδα σε μεγάλες εφημερίδες, για γεγονότα, που δε συνέβησαν ποτέ, τα κατασκεύαζαν ή οι καλοθελητές, που βρίσκονται δίπλα μας, αν δεν τους κάνεις το χατίρι αρχίζουν και λένε. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Πήγαινε στο google και δες τι γίνεται. Αν πεις κάτι, που δεν ισχύει για εμένα, δε θα απαντήσω πια.» δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και είχε από πίσω 5 εκδότες, δεν την πείραζε κανένας. Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο "χτυπημένη" από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Μας αρέσει να λέμε αχ έχω χτυπηθεί πολύ.» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων» ανέφερε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο: