«Έχω φάει τόσο ξύλο! Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που έχει βιώσει στην καριέρα της

«Σύντροφος μου, μου έλεγε σε παρακαλώ ηρέμησε, θα αρρωστήσεις»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω φάει τόσο ξύλο!  Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που έχει βιώσει στην καριέρα της

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο (18/11) στο Ακόμα δεν είδες τίποτα με την θρυλική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης να μιλάει εξομολογητικά για την πορεία της.

Με αναλυτική διάθεση εξήγησε η Ρούλα Κορομηλά, πως ήρθε το τέλος της στην τηλεόραση, ανέφερε όλα τα δύσκολα, που πέρασε όσο ήταν πρώτο όνομα, καθώς και το ότι έζησε ανελέητο bullying από τον Τύπο μέσα από έντονους τίτλους και πρωτοσέλιδα, που έφεραν το όνομά της.

Δείτε επίσης: «Τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο; Δεν συμφωνώ!» - Ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που έχει δεχτεί

«Δεν υπήρξε ποτέ φόβος, ότι αν φύγω ποιος θα πάρει το θρόνο μου. Λέω κάποια στιγμή, ότι νομίζω, ότι δεν πρέπει να κάνω άλλο τηλεόραση, να σταματήσω, να ξεκουραστώ ή να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα. Και πράγματα ήθελα να κάνω στην προσωπική μου ζωή και βεβαίως πρέπει να πούμε, ότι όταν δουλεύεις από το 1988 από την ΕΡΤ1 έχοντας δουλέψει και άλλα 15 χρόνια πριν υπάρχει κούραση, κόπος, οπότε κάθισα σπίτι μου και είπα θα ρισκάρω, θα κάνω κάτι άλλο, αν μου πετύχει, μου πέτυχε.

Σε όλα αυτά τα χρόνια πορείας σαφώς και έκανα πράγματα τα οποία δεν μου πέτυχαν και δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, που θα ήθελα εγώ ιδανικά να έχω, αλλά νομίζω, ότι έτσι είναι η ζωή. Πάντα δεν μπορείς να είσαι πρώτος και πάντα δεν μπορείς να κάνεις τα τέλεια πράγματα.

Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Τα νούμερα βοηθάνε το κανάλι, βοηθάνε την ψυχολογία του παρουσιαστή και βεβαίως τα νούμερα καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής. Εκεί που θεωρώ, ότι μπερδευόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας οι συνάδελφοι μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται η εκπομπή σου - όσο καλά και να πηγαίνεις - με άλλη εκπομπή, με άλλο συνάδελφο σου, που για κάποιους άλλους λόγους δεν έχει τα αναμενόμενα ή τα ιδανικά νούμερα Το θεωρώ αυτό και προσβλητικό και απαράδεκτο και δίνουμε την εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό, που μας παρακολουθεί, ότι είμαστε άρμεγε και κούρευε, ότι μεταξύ μας σφαζόμαστε και ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός ο οποίος είναι αθέμιτος.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει αλλά καλό είναι και να μην υπάρχει και σε κάθε περίπτωση να μην το βγάζουμε προς τα έξω. Εμένα αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ και το θεωρώ, ότι γίνεται εσκεμμένα θα έλεγα, για να θίξουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας.

Έχω φάει τόσο ξύλο, όσο δεν έχει φάει καμία συνάδελφος μου. Καμία. Έχω φάει τέτοια λάσπη. Μιλάνε για bullying, ας με ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying. Αυτό δε σημαίνει, ότι θα πρέπει να βγαίνω και να το λέω. Τι να βγω να πω, είμαι πια και μεγάλη γυναίκα, τι να βγω να πω στον κόσμο τι έχω περάσει; Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα, εγώ έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο και τότε, που η κριτική ήταν αυθεντική. Που βγαίναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Να αρρωσταίνουν γονείς, να αρρωσταίνουμε εμείς. Πρωτοσέλιδα σε μεγάλες εφημερίδες, για γεγονότα, που δε συνέβησαν ποτέ, τα κατασκεύαζαν ή οι καλοθελητές, που βρίσκονται δίπλα μας, αν δεν τους κάνεις το χατίρι αρχίζουν και λένε. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Πήγαινε στο google και δες τι γίνεται. Αν πεις κάτι, που δεν ισχύει για εμένα, δε θα απαντήσω πια.

Να κλαίω, να μη θέλω να πάω στην εκπομπή. Ρώτα τον Περρή, που ήταν αρχισυντάκτης μου, με μαζεύανε. Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα, δεν ήθελα να βγω, δε μπορούσα να βγω. Ακόμα και σύντροφος μου, μου έλεγε σε παρακαλώ ηρέμησε, θα αρρωστήσεις, δηλαδή έχω περάσει πολύ άσχημα και για αυτό λέω σταματήστε παιδιά. Έχουν βγει και έχουν πει, ότι ήμουν η κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και εγώ έσκιζα. Πολλές φορές, που έκανα παύσεις έλεγα δε μπορώ να συνεχίσω, δεν αντέχω άλλη τοξικότητα», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά