«Τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο; Δεν συμφωνώ!» - Ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο; Δεν συμφωνώ!» - Ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και σε αυτή μίλησε για τη νέα της συνεργασία, αλλά και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η ίδια βρίσκεται σε αυτό τον χώρο εδώ και πολλά χρόνια και θεωρεί πως καλό θα ήταν να αρχίσουν να εισχωρούν σε αυτόν νέα πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους "παλιούς" και τα "παρεάκια" τους.

Μάλιστα, έκανε λόγο για τα νούμερα τηλεθέασης για τα οποία όλοι μιλούν στις εκπομπές τους, για τα οποία γίνονται και πολλοί τσακωμοί πλέον, κάτι που για την ίδια είναι αδιανόητο και δεν θα έπρεπε να είναι θέμα προς συζήτηση καν.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τα "παρεάκια" της τηλεόρασης

«Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο "Σπίτι με το Mega" είναι εξαιρετική, είναι ένας κορυφαίος δημιουργός. Νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου», ανέφερε αρχικά, μεταξύ άλλων, για το νέο της βήμα.

«Η Ελεονώρα είναι η συμπάθεια και η μεγάλη μου αγάπη. Είναι πολύ καλλιεργημένη και έξυπνη, μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουμε. Ξέρει πόσο την αγαπώ και τη στηρίζω», είπε σε άλλο σημείο για την Μελέτη.

Και στη συνέχεια δήλωσε σχετικά με τα παρεάκια: «Αν εμείς ηρεμήσουμε και χαλαρώσουμε και ο καθένας κοιτάζει την εκπομπή του και την καμπούρα του και δεν ασχολούνται με άλλα πράγματα και αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά, νομίζω ότι όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Όχι μόνο αυτοί που είναι σε παρεάκια. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε "κλικούλες" που όλοι γνωρίζουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά, όλοι θα περάσουμε από αυτό. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο; Δεν συμφωνώ με αυτό».

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και μίλησε "ανοιχτά" για τα συγκεκριμένα παρεάκια, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει σε αυτές όταν τα φώτα και οι κάμερες σβήνουν (δείτε εδώ αναλυτικά).