7 χρόνια μετά το χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση - Σπάνια φωτογραφία του πλέον 50αρη Ντόντα Μιράντα με τα 3 του παιδιά

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να έχουν περάσει 7 χρόνια μετά το διαζύγιο του με την Αθηνά Ωνάση, ωστόσο, ότι και να κάνει ο Ντόντα Μιράντα πάντα θα τραβάει την προσοχή, αφού όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την χρυσή κληρονόμο είχε σχολιαστεί έντονα από εκπομπές και sites, λόγω της ταραχώδους ζωής τους.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο παντρεύτηκε την Ωνάση τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016, ένα διαζύγιο που είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο. Αρχικά είχε ακουστεί πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα, ένα γεγονός που ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά σε συνέντευξη του.

Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα ο Ντόντα Μιράντα

Σήμερα ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια με την δημοσιογράφο Denize Severo, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του την παλιά του ζωή. Μάλιστα, με την γυναίκα του έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, έχοντας χαρίσει στην πρώτη του κόρη που σήμερα είναι 25 ετών δυο αδέρφια. Την ενός έτους κόρη της, Giulia, αλλά και τον πρωτότοκο Alvaro junior.

Η γυναίκα του λοιπόν, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram αγκαλιά με όλα τα παιδιά του.

Δείτε φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο του!

Η ζωή της Αθηνάς μακριά από τον Αλβάρο

Μετά τις απανωτές τραγωδίες που βίωσε, τόσο με την αποβολή της όσο και με το χωρισμό και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να ζήσει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει τα Media και τους φωτογράφους, αποφασίζοντας να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ιγκόγκνιτο.

Ιγκόγκνιτο πήγε λοιπόν και στην Μύκονο, αφού όπως έγινε γνωστό κυκλοφορούσε το νησί φορώντας γυαλιά ηλίου και μαντήλι, ενώ μαζί της είχε και 4 άνδρες της ασφάλειας της (δείτε βίντεο). Το νησί επισκέφθηκε μαζί με δυο φίλες της έπειτα από 5 χρόνια. Τελευταία φορά στη Μύκονο βρέθηκε το 2018.

Ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live Tv, αποκάλυψε στην εκπομπή Live News, πως η Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε στο νησί με ιδιωτικό τζετ, από την Ολλανδία όπου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα.