Εντυπωσιακή και χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη στο πλευρό της: Η λαμπέρη εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπουλου σε νυχτερινό κέντρο

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Με ένα άκρως εντυπωσιακό μαύριο φόρεμα και ψηλό σκίσιμο στο πλάι έκανε την εμφάνιση της το βράδυ του Σαββάτου 19/11, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα.

Η λαμπέρη εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπουλου

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities. H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς,ωστόσο να συνοδεύεται από τον σύντροφό της και κουμπάρο του Αντώνη Ρέμου, Κώστα Πηλαδάκη.

Υπεθυμίζουμε ότι το ζευγάρι, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να ανέβει, το καλοκαίρι του 2023, τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο . Ωστόσο ο γάμου τους αναβλήθκε (δείτε εδώ γιατί), με τις φήμες να "οργιάζουν" για "σύννεφα" στη σχέση του ζευγαριού.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΝΑΣΥΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΝΑΣΥΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η απάντηση της περί χωρισμού με τον Πηλαδάκη

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επειδή είχα το θέατρο όλο το καλοκαίρι, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω και δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Ήθελα να το χαρώ οπότε το ανέβαλα για λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Τώρα αναγκαστικά πηγαίνει προς άνοιξη - καλοκαίρι του 2024».

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν απάντησε αιχμηρά: «Όχι απλά σύννεφα. Νομίζω πριν από μερικές ημέρες με χωρίσανε. Δεν ασχολούμαι».