Secret Song: «Δεν αντέχω»! Πλάνταξε στο κλάματα η Μελίνα Ασλανίδου - Τον είδε να βγαίνει στην σκηνή και "κατέρρευσε"

Η έκπληξη που τους συγκίνησε όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Secret Song: «Δεν αντέχω»! Πλάνταξε στο κλάματα η Μελίνα Ασλανίδου - Τον είδε να βγαίνει στην σκηνή και

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που στο επεισόδιο του Secret Song την Κυριακή 19/11 (δείτε εδώ τα highlights) δέχτηκε έκπληξη. Κάθισε λοιπόν στην καρέκλα μπροστά από την σκηνή και περίμενα με ανυπομονησία ποιοι θα ανέβαιναν να τραγουδήσουν, με την αγωνία να είναι μεγάλη.

Όταν είδε ένα ένα τα αγαπημένα της πρόσωπα να εμφανίζονται, έπαθε το πρώτο σοκ. Δάκρυα ξεκίνησαν να κυλούν από το πρόσωπό της και "λύγισε" στην παρουσία τους.

«Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε, προσπαθώντας με δυσκολία να μην καταρρεύσει. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί... με αποτέλεσμα τελικά να "σπάει".

Η έκπληξη του Secret Song στην Μελίνα Ασλανίδου

Όταν είπε «να έρθω εκεί; Τι να κάνω;», άνοιξε η κεντρική πόρτα του στούντιο και εμφανίστηκε ο Βασίλης Σκουλάς μπροστά της, με τη Μελίνα Ασλανίδου να ξεσπά σε κλάματα.

«Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε η τραγουδίστρια αφού με τον καλλιτέχνη του συνδέει μια πολύ στενή φιλία.

Που γνωρίσαμε την τραγουδίστρια

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ "Το Παρελθόν Θυμήθηκα" και το "Μικρή Αγάπη" που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού "Τι σου κανα και πίνεις", με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό.

Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Το Πέρασμα". Το 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος "Παιχνίδι Είναι" καθώς και ενα single με τίτλο "3 ευχές". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο "Ψηλά Τακούνια". Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή "Στο Δρόμο". Το 2009 κυκλοφόρησε το digital single "Άλλη Μια Φορά".

Και ξεκίνησε η άνοδος της στο χώρο της μουσικής!