Πρεμιέρα χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία για την Ελένη Φουρέιρα - Πού βρισκόταν όσο εκείνη χόρευε στη σκηνή

Ο πραγματικός λόγος της απουσίας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησαν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα μετά την πρεμιέρα τους στα μπουζούκια αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Οι δυο τους μίλησαν για την συνεργασία τους, με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ενώ η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τον ρόλο της μητέρας που έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες.

Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην κούραση και την πίεση που μπορεί να βιώνει εξαιτίας και της δουλειάς της, αλλά και στη βοήθεια που έχει από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Μιλώντας για εκείνον, μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρισκόταν στην έναρξή της αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης: «Είναι καταπληκτική μητέρα, είμαστε...» - Ο Αλμπέρτο Μποτία ανοίγει πρώτη φορά την καρδιά του για την Ελένη Φουρέιρα

Γιατί έλειπε ο Αλμπέρτο Μποτία από την πρεμιέρα της Ελένης Φουρέιρα

«Μου λείπει η ενέργεια. Την έχω εξαντλήσει με το μωρό. Κάπως μαγικά τα καταφέρνουμε. Ο Αλμπέρτο Μποτία έλειπε, έχουμε και ένα μωρό παιδί! Είναι πολύ μωρό και ακόμη ξυπνάει τα βράδια. Οι πρώτοι μήνες μαζί του είναι ονειρικοί. Νομίζω ότι έχω καταντήσει μια κουραστική μαμά, είναι οι πιο όμορφοι μήνες της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, με τον Αντώνη Ρέμο να προσθέτει: «Μωρό και ποδόσφαιρο, όλα τα έχει…», εξηγώντας πως δεν έχει συμβουλές να της δώσει, καθώς δεν υπάρχει εγχειρίδιο γονιών.

Έπειτα η τραγουδίστρια τόνισε για την συνεργασία τους: «Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι ξανά με τον Αντώνη Ρέμο, τον σπουδαιότερο Έλληνα καλλιτέχνη. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που απλόχερα σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι χωρίς άγχος. Θέλει πρώτα να είσαι εσύ καλά και μετά εκείνος και αυτό είναι σπάνιο και σπουδαίο», ενώ σε ερώτηση για μία πιθανή κουμπαριά μεταξύ τους, δήλωσαν πως μία πραγματική φιλία δεν χρειάζεται να επισφραγιστεί έτσι. Όσον αφορά στη βάφτιση του παιδιού της, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε απλώς: «Έχουμε καιρό γι' αυτά» (δείτε όμως εδώ όλα όσα γνωρίζουμε εμείς μέχρι τώρα για το μυστήριο).