«"Έφαγε" πάρα πολύ λάσπη...» - Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για την απώλεια του Κώστα Βουτσά και την εξωσωματική γονιμοποίηση

«Καταλάβαινα ότι από ένα σημείο και μετά θα μεγάλωνα μόνη μου τον Φοίβο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, το πρωί της Δευτέρας, 20/11 η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του Κώστα Βουτσά αλλά και για την περίοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για την απώλεια του Κώστα Βουτσά και την εξωσωματική γονιμοποίηση

«Στην περίοδο της εγκυμοσύνης ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχα πιστέψει ότι αυτός ήταν ο δρόμος (εξωσωματική γονιμοποίηση) που θα με φέρει κοντά στο όνειρό μου, να αποκτήσω ένα παιδί. Παρότι είχε πολύ άγχος όλη αυτή η διαδικασία και πολλές απογοητεύσεις, οι κόποι ευοδώθηκαν κι έχω τον Φοίβο. Ο Κώστας Βουτσάς στάθηκε βράχος, παρά τη λάσπη που "εφαγε" εκείνη την περίοδο για τις επιλογές του, το ότι διάλεξε μία τόσο νεότερη γυναίκα, το ότι διάλεξε να κάνει παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία» ανέφερε αρχικά.

«Καταλάβαινα ότι από ένα σημείο και μετά θα μεγάλωνα μόνη μου τον Φοίβο (δείτε εδώ πως μεγάλωσε), βέβαια δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο νωρίς. Περίμενα ότι θα είχα άλλη μία δεκαετία μπροστά μου που θα έφερνε το παιδί σε μία ηλικία καλύτερη για να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός γονιού» πρόσθεσε.

«Η απώλεια του Κώστα Βουτσά με προσγείωσε απότομα. Ο συνδυασμός του θανάτου με την πανδημία δημιούργησε μία απότομη προσγείωση αλλά και έναν τρόμο μέσα μου που προσπάθησα να μη δείξω στο παιδί» είπε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου

«Φοίβο αγόρι μου, χρονια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ!

#6χρονων
#φοιβοςβουτσας
#γενέθλια
#fivosvoutsas
#6thbirthday

(Ο Φοίβος διάλεξε για το πάρτι με τους συμμαθητές, την Παιχνιδοχωρα @paidotopos_paixnidoxora που πήγαινε και με τον μπαμπά του) ♡», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου