«Συγχαρητήρια για τον γάμο σας» - Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη στις ευχές Οικονόμου & Παυλόπουλου για το επόμενο βήμα με την Δήμητρα Ματσούκα

Δεν αργεί να πραγματοποιηθεί το μυστήριο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγχαρητήρια για τον γάμο σας» - Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη στις ευχές Οικονόμου & Παυλόπουλου για το επόμενο βήμα με την Δήμητρα Ματσούκα

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, βρέθηκε την Δευτέρα 20/11 ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αναγγελία του γάμου του με την Δήμητρα Ματσούκα, ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, αποχωρώντας από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για το ζήτημα αυτό, ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος, δεν δίστασαν να αναφερθούν και στην προσωπική του ζωή και του ευχήθηκαν για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την ηθοποιό.

Οι ευχές Οικονόμου και Παυλόπουλου στον Πέτρο Κόκκαλη για τον γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα

«Δεν είναι ούτε ευχάριστες ούτε ευοίωνες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά για το κόμμα στο οποίο βρισκόταν προηγουμένως, τονίζοντας πως πρόκειται για τα «απόνερα της διεύρυνσης που δεν έγινε ποτέ, κάτι που μας οδήγησε σε αυτούς τους τριγμούς και στην αποχώρηση ενός μεγάλου κομματιού του κόμματος».

Όσον αφορά στην αποχώρησή του, επισήμανε: «Οδηγήθηκα στην απόφαση βλέποντας τον τρόπο που θέλει ο πρόεδρος να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σέβομαι την απόφαση των μελών αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και του κάθε πολιτικού».

«Συγχαρητήρια για τον γάμο σας», δήλωσαν έπειτα και οι δύο αποχαιρετώντας τον και ο ίδιος τους κοίταξε με χαμόγελο και τους ευχαρίστησε, φανερά ενθουσιασμένος.

Οι λεπτομέρειες για το μυστήριο και το γαμήλιο ταξίδι

Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.

Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο γάμος!

Πιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γιορτές για το γαμήλιο ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι πολιτικός.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους θα είναι λίγοι και καλοί, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για την περιοχή, που θα βρίσκεται το Δημαρχείο.

Ματσούκα - Κόκκαλης