Ηλέκτρα (20/11): Ο Νικόλας και Κατερίνα ετοιμάζονται να το σκάσουν

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (20/11): Ο Νικόλας και Κατερίνα ετοιμάζονται να το σκάσουν

Συγκλονιστικές αναμένονται για απόψε 20/11, οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά "Ηλέκτρα" που προβάλλεται στην ΕΡΤ, καθώς βλέπουμε ότι τα μυστικά τόσων χρόνων αρχίζουν πλέον να βαραίνουν τις πλάτες όλων (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/11) στη σειρά ''Η Ηλέκτρα''

Επεισόδιο 29

Τα μυστικά τόσων χρόνων μοιάζουν πλέον να βαραίνουν τις πλάτες όλων. Νικόλας και Κατερίνα, πάντως, ετοιμάζονται να το σκάσουν, δίχως να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. Αλλά, ταυτόχρονα, κανένας δεν φαίνεται να επικροτεί αυτή τους την απόφαση.

Δείτε εδώ το τρείλερ

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όταν η ώρα της αναχώρησής τους θα πλησιάσει, θα φτάσει και η ώρα της εκδίκησης. Ο Σωτήρης υποψιάζεται ξανά την Ηλέκτρα, ενώ ο Παύλος δεν σταματά να την πιέζει να κάνει μια νέα αρχή. Ο Νικόλας συλλαμβάνεται, όμως δεν κατηγορείται μόνο για ένα πράγμα. Η οικογένεια του Βρεττού κάνει τα πάντα για τον σώσει, ενώ η οικογένεια της Ουρανίας, εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί, δεν θέλουν τον Βασίλη για γαμπρό. Εκείνος όμως έχει ένα κρυφό σχέδιο! Η Ηλέκτρα καλείται στη φυλακή ώστε να επιβεβαιώσει κάποια πληροφορία για τον Νικόλα και εκεί θα αποκαλύψει κάτι που δεν το περιμένει κανείς.