Κατερίνα Καινούργιου: «Κλαίμε εμείς για σένα....» - Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Η ελληνική μουσική έχει ψυχή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Κλαίμε εμείς για σένα....» - Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής

Δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής Super Kατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το πρωί της Δευτέρας 20/11, ο οποίος μίλησε από το το Σικάγο. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακό στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος έλληνας που τραγούδισε στην συγκεκριμένο στάδιο και η κοσμοσυρροή απο ομογενείς ήταν συγκινητική. Μάλιτσα η συναυλία κράτησε 20 λεπτά παραπάνω, κάτι το οποίο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, κόστισε αρκετά στην παραγωγή.

O τραγουδιστής έχει "ανοίξει" τα φτερά του στο εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί μια μεγάλη περιοδεία σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Πριν απο μερικές εβδομάδες βρέθηκε στην Αφρική στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εμφανίσεων του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους...Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί κάνουν τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούμε με έναν δικό μας τρόπο, Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε εκεί...»

«Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την επόμενη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο»

«Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές» πρόσθεσε.

«Έχω συγκινηθεί. Ένα χειροκρότημα για τον Κωνσταντίνο. Κλαίμε εμείς για σένα. Τι βιώνεις; Μπράβο» ανέφερε από την πλευρά της με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδω το βίντεο: