Μαζί στην θάλασσα: Η τρυφερή φωτογραφία Μενεγάκη - Παντζόπουλου που δημοσίευσε η Λιλίκα στο instagram

Την τράβηξε εκείνη από μακριά χωρίς το ζευγάρι να το καταλάβει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας της με τον Ματέο Παντζόπουλου η Λιλίκα να μην την ήθελε για νύφη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) ωστόσο σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, Ελένη Μενεγάκη λέει το στόμα της και "λιώνει". Πεθερά και νύφη φαίνεται πως έχουν μια ιδιαίτερη σχέση θαυμασμού και αγάπης, μια σχέση που η Λιλίκα αποτυπώνει συχνά σε post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στον οποίο, μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, η Λιλίκα αναπολώντας το καλοκαίρι δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ μια φωτογραφία του ζευγαριού από το Ονάρ, στην οποία φαίνονται αμέριμνοι και ευτυχισμένοι. Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Η ανάρτηση της Λιλίκας Παντζοπούλου

Με τι ασχολείται η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα

Η περιουσία της οικογένειας

Όπως έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του).

Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία αυτή δε θα περάσει ολόκληρη στα χέρια του Ματέο, καθώς έχει έναν αδερφό τον οποίο βλέπουμε σπάνια (δείτε εδώ πόσο πολύ μοιάζει με τον Ματέο).