«Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις είναι...» - Τα "καρφιά" της Ελένης Χατζίδου για τους τηλεκριτικούς

«Τα καρποφόρα δέντρα χτυπάς»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις είναι...» - Τα

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό, σχολίασαν, το πρωί της Δευτέρας 20/11, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, στην εκπομπή Breakfast@Star. Αφρομή στάθηκαν τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την αρνητική κριτική που είχε δεχτεί τα χρόνια που προυσίαζε εκπομπές.

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο.Που βγαίναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ» δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Τα "καρφιά" της Ελένης Χατζίδου για τους τηλεκριτικούς

Η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star ανέφερε αρχικά: «Θυμάμαι αυτήν την εποχή. Δεν σταμάτησαν να γράφουν για την Ρούλα Κορομηλά. Η νούμερο 1 παρουσιάστρια της χώρας, το παραδεχόμαστε όλοι ότι είναι από τις καλύτερες και πόσο την έχουν χτυπήσει. Θυμάμαι κι αγωγές και λέγονταν χοντράδες»

«Τα καρποφόρα δέντρα χτυπάς. Μου αρέσει που ακούω από την Ρούλα ότι τα νούμερα δεν καθορίζουν την αξία ενός παρουσιαστή. Συμφωνώ και το ξεχωρίζει ότι καθορίζουν την πορεία μίας εκπομπής. Όντως τότε ήταν μία άλλη εποχή όπου η τηλεκριτική ήταν αυθεντική. Λέει κι η ίδια ότι τότε ήταν πολύ πιο σκληρά τα πράγματα όσον αφορά την κριτική» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ανοίγω μία παρένθεση και την κλείνω. Πολλοί άνθρωποι που σχολιάζουν τι γίνεται, οι περισσότεροι είναι σε εκπομπές. Κλείνω την παρένθεση. Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις και κατεβατά ολόκληρα είναι οι ίδιοι σε εκπομπές» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου για την κριτική στη σημερινή εποχή.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και είχε από πίσω 5 εκδότες, δεν την πείραζε κανένας. Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο "χτυπημένη" από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Μας αρέσει να λέμε αχ έχω χτυπηθεί πολύ.» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων» ανέφερε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο: